بادش بخیر من 4 سالم بود داییم این رو گوش میکرد من هم گوش میدادم بعد تصویریش امد :pThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بادش بخیر من 4 سالم بود داییم این رو گوش میکرد من هم گوش میدادم بعد تصویریش امد :pThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
این که 20 میگیرن و ورودی داره از کجا آوردی یه لینک بده ببینم چطور هست احتمال زیاد برم.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
میگم این glitch earth shaker + facless void هنوزم کار میکنه؟
اونی میتونستن تمامی tower ها و حتی ancient و fountain رو حرکت بدن
(عکس برای newbloom تقریبا 2سال پیشه.)
این option های جدید برای bet توی D2L هم خیلی جالبن ها
1st game winner - 1st roshan kill و ...
(البته یکم کارو سخت تر میکنن )
دوستان برام دعا کنید . ممنون . خدا همه مریض ها رو شفا بده
Lone MaMaD (07-27-2015),Wind (07-26-2015)
خدا بد نده چی شده مگه ؟ من حتما برات دعا میکنم و امیدوارم مثل همیشه عالی باشیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Mohammad_ai69 (07-26-2015)
First team wipeچیه؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
The enemy of my enemy is my Friend
اولین درگیری که انجام میشه و در اون 5 تا از یه تیم کامل میمیرن(وقتی هر 5 نفر یه تیم بمیرن میگن team wipe شدن)This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اقا این 20ت ورودیه نزده ها اونهایی که وردودیه داره fee گذاشتن این ایران نذاشته 6 روز هم هست
گر سنگ از آسمان ببارد من پارس هستم و زانو نخواهم زد
به قاک رفتم مَردم :\
هاردم سوخت برا بار 3وم کل فیلمام LOTR 60 GB ب ف رفت :\ کالکشن Xmen ابلفضل :\ من خودمو میکشم ب زودی
Youtube Junkey
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©