مشکل نت های ایران سرعتش نیست، به قول iMM فرق سرعت 1 مگ و 8 مگ ممکنه 10 تومن باشه، جدیداً هم که دیگه اینترنتو مودمو ... اینا رو رایگان دارن میدن، مشکل سر تعرفه ترافیک مصرفیشه، گیگی 3600 آخه ؟!
مشکل نت های ایران سرعتش نیست، به قول iMM فرق سرعت 1 مگ و 8 مگ ممکنه 10 تومن باشه، جدیداً هم که دیگه اینترنتو مودمو ... اینا رو رایگان دارن میدن، مشکل سر تعرفه ترافیک مصرفیشه، گیگی 3600 آخه ؟!
کودکی می بینی رفته از کاج بلندی بالا، جوجه بردارد از لانه ی نور !و از او می پرسی...
In War No One Fights Alone
[̲̅N][̲̅e][̲̅d][̲̅r][̲̅a][̲̅W]
''iMM (09-15-2015)
پست دادنم به شما مربوط میشه؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
20 میلیون حاضری بدی ؟ کجایی من بیام برات راه اندازی کنم ؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بو الله حاظرم! بیا راه اندازی کن.
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
مرد خوب کمی تحقیق کنم عزیز دلم . یه دستگاه میتونی بخری 12-15 تومان مثل یک isp معمولی و برای خودت تنها یه 2 مگ واقعی بنداز و سیستم گیم روش راه بنداز سر جمع میشه 20 تومان ، و برات بسیاری از لیمیت ها برداشته میشه ، شما فکر کردی این اشغال بازی ها از پخش کنندست ؟ نه عزیز من ، اینها همش دغل بازی خود isp هاست
طرح فشفشه داره 30 هزار تومن 40 گیگ حجمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
یا 20 تومن 30 گیگ حجم
از این بهتر کجا پیدا میشه
والله من فشفشه یا ترقه یا بمب نمیدونم چیه :smile30: اما تو که سراغ من یکی رو داری 40 تومان ماهی میدم واسه 1مگ 20 گیگ اونم سرعتش خودشو بکشه 120This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
''iMM (09-15-2015)
طرفای 200 گیگ فقط آرشیو Full HD دارم :دیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
حالا فکرشو کن 2 ماه هست 10 مگ دارم قدیما میشستم مثلا" ارباب حلقه ها 3 رو که 30 گیگ بود با نت 2 مگ 16 روزه دانلود میکردم :دی
اینا همش عشقه! خوشم میاد به کیفیت مثل خودم اهمیت میدی
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
''iMM (09-15-2015)
خوبه من نصف شما هم ندارم ولی سریالام از 100 گیگ هم بیشتره
کاری نکنید از ارشیو عکس بگیرم
البته تعداد زیاده چون 720 نگاه میکنم جز فیلم و سریال های خیلی شاخ که 1080 و تاپ لیست که بلوری hd هستن که اونا زیاد هم نیستن
همین اونجرز هم 720 نگاه کردم چیز خاصی هم از دست ندادم
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©