امتحان نکردم عزیزThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من که نفهمیدم.
من 7 8 تا بازی کردم تا از لول 11 رسیدو به 12!
چه طوریه این لول گرفتنا؟
واسه رنک باید لول 13 بشی؟
سلام، میگم ، من خیلی اوقات شده که مثلا GPM و XPM هر دو بالای 700 شدن، Last Hit حداقل 200 تا زدم و KDA خوبی داشتم ولی هیچ وقت High Skill نمیده توی یه فروم خارجی خوندم که اگه MMR بالای 4k باشه اکثر گیم ها Very High Skill میشن
همین الان بعد از نیم ساعت خوندن 20 صفحه از پست های انجمن بدنساز میام :دی
بحث مکمل تقلبی به فحش ناموسی کشید! یک مدیر عزل شد 7 8 نفر کاربرا قدیمی و رنک بالا بن شدن! تاپیک 1500 صفحه ای پاک شد...این وسط منم شانس آوردم بن نشدم پستم 10 تا لایک خورد فهمیدن نباید پاک کنن...
حدود 20 تا پست پاک کرده بودن عوضی ها اما باز خوندن بقیه پست ها حال میداد :دی (میدونم مریضم خخخ)
مدیر ارشد سایت تقریبا چند سال بوده مکمل تقلبی خورد ملت میداده کسی هم تا حرف میزده پستش رو حذف میکرده! گناه طرف رو نشوریم همش هم تقلبی نبوده اما خلاصه داشته...خوب شد من نخریدم lol
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
چیزی به نام مکمل به درد نمیخوره چه تقلبی چه غیر تقلبی ، به جاش اگر بتونی و بخوای ورزش سالمی داشته باشی از غذاهای طبیعی استفاده کنید این تجربه چند ساله و شناخت از ورزش ها میگم واقعا هم شدنی هستش با رژیم غذایی طبیعی
خوب خیلی هاشون ورزش سالم نمیخوان فقط میخوان بدن بزنن :smile50:This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بعد هم اسم تاپیک عوض کردین کلی داشتم میگشتم ... :p
بچه ها در مورد چیزی اطلاع ندارید لطفا" اظهار نظر نکنید.
سؤالی داشتید در موردش تحقیق کنید یا بپرسید خودم جواب میدم بهتون...
----------------------------------------------------
کدوم یکی از بچه ها بود دنبال خرید اکانت بود؟ این 2 تا تاپیک رو نگاه کنه
https://www.epicnpc.com/threads/6696...er%29%E2%98%85
https://www.epicnpc.com/threads/6257...-for-sale-here
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
Soul Keeper (01-10-2016)
امکانش هست ما هم بتونیم از این سایت خرید کنیم؟ کسی میتونه برامون بخره؟ چون من خودم خیلیه دنبال یه اکانت طرفا 4.5k میگردمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
حالا میفهمم چرا اسم این تاپیک رو کردی بیا تو بگو الان چه حسی داری از بدنساز بود فک کردم اولش از روی اون گذاشتی بعدش با خودم گفتم تو شاید نری اصلا باشگاه ،مکمل اصل هم خوبه من دیروز یه whey ایزوله خریدمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
دارم مي سوزم
رفتم بازي Newbee و LGD رو ديدم كه تو بازي دوم Chuan هيروي Rubick رو پيك كرد
يه ستي داشت من فقط به اون توجه ميكردم بازي از بيخ به فراموشي رف
يه ستي بود شامل
Golden Staff of Perplex - Dota 2 Wiki
كه الان يك مليون تومن پولشه
بك هيرو اين بود
Golden Ornithomancer Mantle - Dota 2 Wiki
كه براي عده محدودي دراپ شد كه كلن ماركت نميشه و فقط افراد معدودي دارنش و قيمتش ممكن ازقبلي هم بيشتر باشه
بقيه قسمتاشم از ست هاي مختلف بود
كلن هيرو از دور طلايي ديده ميشد
بعد برين شو آف كنين من آركانا دارم
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©