از اونجایی که نشت 360 هزار دلار رو اتیش زد دیگه نتونستم بقیش رو ببینم جیگرم میسوزه
یه همچین اتفاقی اونجا که جوکر پولارو اتیش زدم برام افتاد بقیش رو ندیدم
از اونجایی که نشت 360 هزار دلار رو اتیش زد دیگه نتونستم بقیش رو ببینم جیگرم میسوزه
یه همچین اتفاقی اونجا که جوکر پولارو اتیش زدم برام افتاد بقیش رو ندیدم
ویرایش توسط Persian Leopard : 02-11-2016 در ساعت 03:54 PM
گر سنگ از آسمان ببارد من پارس هستم و زانو نخواهم زد
pishva (02-11-2016)
اضافه کنم به صحبتاتون : خمینی هنگامی که فرانسه بود در مصاحبه با روزنامه ای پوشش رو برای زنان اختیاری کرده بود در صورتی که بعد از پیروزی انقلاب حجاب اجباری شد .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
حکومتی که از سال 57 بکار اومد هیچ شباهتی به حکومت اسلامی نداره و نخواهد داشت . دین با سیاست به هیچ وجه نباید قاطی بشه در صورتی که خمینی زیر پا گذاشت این حرفو . من نمیگم قبل از انقلاب وضع ایران خیلی خوب بود چون اون موقع هم دیکتاتوری های خاص خودشو داشت . فقط اینو مطمئنا میگم که با این ر*دمانی که از 57 توی ایران شد خیلی بد خوردیم زمین .
در رابطه با حرفاتونم بگم که کاملا درست میفرمایید ، خمینی خیلی وعده های گنده ای داده بود که آخرم بعد از انقلاب بجاش یه ب*لاخ نشون مردم داد . کار های زیادی هم کرد که نمیخوام بگم از جمله خوار کردن آقای شریعتمداری که واردش نشیم بهتره . همچنین ایشون اصلا دستور جهاد نداده بود ولی یه مشت احمق گوساله ریختن اوضاع رو به گند کشیدن ( الاغ هایی مثل مجاهدین خلق و ..... ) در صورتی که بعد از همین شورش ایشون اوضاع رو بدست گرفت اکثر این سازمان ها رو محکوم اعلام کرد !
لقب امام دادن به این آدم کاملا اشتباهه . امیدوارم اون دنیا آه مردمی که باعث کشته شدنشون شد بگیرتش . یه صحنه دیدم خیلی قلبم ضربه خورد ، این بود که مردم همون زمان انقلاب جسد نظامیان رو توی ماشین های ارتش میسوزوندن و خوشحالی میکردن . کوروش کجایی که خیلی وقته ر*دن توی اون امپراطوری بزرگت .
اونو که چند صد سال پیش شاهان ایران ر*دن بهش با دادن هر تیکه ی ایران با اون قراردادهاشون.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اون که جای خود . بنده علاوه بر اون رو عرض کردمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
pishva (02-11-2016)
دلم بستنی میخواهد ، از جنس لیس زدنی !
بستنی که لیسش بزنم و پست بخوانم و بخندم .
بعد یه پست دیگه بخونم گریه کنم
بعد بستنی رو بزنم به دیوار برم دوتا بازی کنم
ک*خ* هم خودتونین
I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough
pishva (02-12-2016)
genius - Overview - DOTABUFF - Dota 2 Stats خیلی این اکانت خوبه
pishva (02-12-2016)
استفاقا ادم باید اونی که دلش می خواد انجام بده چند شب پیش رفته بودیم استخر ، جاتون خالی . توی راه بستنی گرفتیم سرما و توی دستمون لیس میزدیم هرکی میدید نگاه میکرد انگار ندید پدیدن :pThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
pishva (02-12-2016)
Really?
مسخره کردن سرباز های امریکایی توی راهپیمایی 22 بهمن....
فقط کافیه یه سر بزنید به پیج فیسبوک Donald J Trump و ببینید امریکاییا در این مورد چقدر مارو به تمسخر گرفتن و از ما چقدر بد میگن و مارو به چیزایی خطاب میکنن....
gg ff push mid plz im afk
God ff the world plsssss!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Sent from my iPhone using Tapatalk
یعنی واقعا شک دارم احمق تر از این ترامپ وجود داشته باشه یعنی میخوای ببینی چقدر احمق توی امریکا وجود داره کسانی که به این رای میدن هستن ...This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
میگه "ما به ایران 150 میلیارد میدیم بعد اونا ما رو مسخره میکنن" . اون پول ماله ایران بوده گاوه احمق که این همه سال مصدود کرده بودین کلی صود کردین باهاش پول پدرت که نبوده داده باشه امریکا به ایران
یارو هیچی بارش نیست فقط پول داره اونوقت این همه طرفدار پیدا میکنه توی امریکا که چون میخواد رییس جمهور شه دیوار بسازه براشون که از مسلمونا در امان باشن !!! نه که مسلمان ها دارن همش به خاک امریکا تجاوز میکنن مردم بی گناه میشن ؟
dark druid (02-12-2016),Deadking (02-12-2016),Milad._.R (02-12-2016),pishva (02-12-2016),Soul Keeper (02-12-2016)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©