بعله .... من آخر با این چشمام یه بلایی سرم میادThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بازی پنجشنبه 1 بهمن ساعت 21 برگزار میشه ( اشتباهی 21 بهمن خونده بودم )
بعله .... من آخر با این چشمام یه بلایی سرم میادThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بازی پنجشنبه 1 بهمن ساعت 21 برگزار میشه ( اشتباهی 21 بهمن خونده بودم )
favel (01-21-2016)
غیر از دوتا 2 از سایتی استریمی جایی نمیشه دیدش ؟
favel (01-21-2016)
6.86d:
--
* Aether Lens now has a 550 gold recipe instead of a Cloak (no longer grants Magic Resistance)
* Hand of God cooldown is no longer reduced by Aghanim's Scepter
* Invoker's base agility reduced from 20 to 14
* Deafening Blast manacost increased from 200 to 300
بیچاره chen حداقل cd رو کمی افزایش میدادن با aghs مثلا 50 یا 60 ثانیه
favel (01-21-2016)
هاها اینا دیگه کین یه مدت اینوکر رو قوی کردن باز ضعیف شد،واقعا که...
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
خدارو شکر که ضعیف شد دیگه حالم داشت به هم میخوره انقدر اینو اسپم پیک میکردن.
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
w3c (01-21-2016)
چجوری میگین invoker ضعیف شد ؟ رشد agility به هیچ وجه برای اینووکر اهمیت نداره . اگه هم داشته باشه خیلی کم !
100 تا مانا هم تاثیری نداره . چون defeating blast رو معمولا زمانی که هر 3 تا اورب بالای 4-5 باشن میزنن .
در کل تاثیر زیادی رو اینووکر نمیزاره .
still op as shit
I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough
هر چیزی که کم بشه خواه 1 واحد تاثیر داره . اینوکر هم کم طبیعتا روش تاثیر میزاره .100 مانا که دیگه جای خود داره میدونی چند بار با 100 مانا فرار کردم ؟
ویرایش توسط Apdentist : 01-21-2016 در ساعت 03:03 PM
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
Deadking (01-21-2016)
اخبار رو تو تاپیک خودش بزاری بهتر نیست ؟ بهتر هم دیده میشهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
میشه یه نفر جواب سوال من رو بده ؟
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©