بعدش چطوری از اون حالت برگردیم ؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بعدش چطوری از اون حالت برگردیم ؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
pishva (03-01-2016)
اون حالت؟ مگه اغماست
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
pishva (03-01-2016)
دیروز (با توجه به ساعت) ساعت 6 عصر گفتم ی چرت بزنم بعد برم باشگاه و بعدشم برم سفره خونه خودمون پیش بچه ها ساعت 8 (روال هر روزه) چشم باز کردم دیدم خواهرم میگه محمد پاشو غذاتو آوردیم خونه!
گفتم مگه ساعت چنده؟ گفت 11 و نیم!! دوباره خوابیدم ساعت 1 یکی از بچه ها زنگ زد رمز اپل آیدی بگیره بابت کلش رویال دیگه خوابم نبرد. خلاصه الان باید کل شب رو بیدار بمونم خیلی بده اینجور مواقع تو این 2 ماهه 20 بار اینطوری شدم حالم از این وضعیت بهم میخوره اینجوری میشه
تازه الان میرم شام بخورم!
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
pishva (03-01-2016),Soul Keeper (03-01-2016),The Viper (03-01-2016)
تو تازه اینطوری شدی ؟ من الان یه یک سالی میشه اینطوری شدم،یهو عصر میخوابم بلند میشم نمیدونم چند روز گذشته،چی شده،چی نشده حس میکنم از همه چی عقب افتادم، نمیدونه شبه روزه چیه،اینطوری شدی؟
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
منم بعضی وقت ها ظهر که هنوز افتاب هست خوابم میگیره نصف شب مثلا ساعت 12 بیدار میشم! یا همه خوابن یا بیرونن! خودمم تنها همه جا تاریک احساس میکنم اخر الزمان شده خیلی حس بدیه :smile101:This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
البته خب نیم ساعت بعد وقتی مچ فایند شد و رفتی توی بازی و دیدی هنوز یک دلاور هست که میگه cyka blyat axaxa میفهمی که هنوز دنیا تموم نشده :smile30:
خوبه مشکلی نداره
واسه من یک مدتی هست ادا اصول درمیاده میلاد. یک وقت میبینی بالا نمیاد یک وقت دیر میاد...اکثر مواقع خوبه اماThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
فکر کنم دو سه روزه به کلودفلیر هم وصلش کردم ، این دو سه روز اخیر هم مشکل داشته ؟
ولی کلا فکر کنم فقط مثلا اگه 10 تا صفحه رو یکجا باهم بخوای باز کنی شاید کند کار کنه و گیر داشته باشه ، به صورت عادی نباید مشکل باشه
اره همین امشب هم داشتم. نه 10 تا هم نه 4 5 تا باز کنی امکانش هست دیر باز کنه یا اصلا باز نکنه!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©