ن بابا 7تا12 June مگه نبود؟؟؟ تو خردادھThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ن بابا 7تا12 June مگه نبود؟؟؟ تو خردادھThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
دوستان دوستان
سوال فوری دارم! هر اطلاعاتی باشه راجع به گیم نت آزادی ( زیر میدون آزادی) میخواهم
اسمش، شمارش، شب کی میبنده، صبح کی باز میشه و اینا
سریع جواب بدین ممنون میشم مرسی
دوستان روشی رو سراغ ندارید که بشه عکس هایی رو که میگیرم از سایت با snipping tools ،کیفیتشون بعد از تغییر با paint درست بشه؟ مثلا تغییرات آقانیم هیرو ها رو نگاه کنید،عکسا یه جورین.
آموزش کامل آیتم Aghanim's Scepter - دوتا 2
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
بعد از دو ماه دنبال کار بودن بلاخر یه جا کار پیدا کردم
متصدی گیمنت ماهی 800 تومن 9 صبح تا 9 شب.
100 متر با دانشگاه شریف فاصله داره.
یه سه چها نفر هم dota 2 باز داره رنکشون 2700 تا 3000 هست.
یعنی کار از این بهتر نمیشد.
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
FCB (05-05-2016),Mahdi-Void (05-05-2016),samdeloges (05-04-2016),Viper (05-05-2016)
9 صبح تا 9 شب،بعد 800؟ اصلا توی تهران با 800 تومن میشه کرایه تاکسی رو حتی داد خداییش؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
اگر شما کار بهتر میشناسی دریغ نکن :pThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
دوماه دارم میگردم فقط دیپلم دارم
همه هم دنبال حمال میگردن که ماه 700 بدن از 8 صبح تا 10 شب .
کلی نذر و نیاز کردم تا همین گیرم امده.
ماهی 150 پول کرایه ماشینم میشه از خونه میام بیرون تا میرسم به گیم نت میشه یک ساعت
After جان من الان تو یه خانه معلم با دوستامم! که دقیقا تو کوچه ی روبروی دانشگاه شریفه!! میشه دقیقا آدرس این گیمنتو بدی؟ ps4 و xone داره؟ اگه داره چند تا؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بعد از داشنگاه شریف نرسیده به پل استاد معینخیابان صادقی انتهای خیابان کوچه دهم پلاک 5.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
از شنبه تا 5 شنبه 9 صبج تا 9 شب.(بجز روز های تعطیل)
کنسول 5 تا PS4 داره. (ساعتی 10 تومن)(فقط Fifa 2016 و Pes 2016 و مورتال کامبت X داره)
یه Xbox on(فقط فیفا داره) و یه Xbox 360.(بازی زیاد داره) (ساعتی 8 تومن).
پی سی ها هم ساعتی 3 تومن. نت داره سرور اورپا 150 پینگ.
سیستم ها چنگی به دل نمیزنه مانیتور CTR صفحه تخت.(با پایین ترین تنظیمات بازی 60 فریم اجرا میشه).
تو گیم نت یخچال هم هست رانی ، آب معدنی ، کیت کت و.. هم داره.
99% مشتری ها دانشجو های شریف هستن که میشینن فوتبال بازی میکنن.
راتسی کارت خوان هم داره.
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©