pishva (03-28-2016)
منم ایکس باکس 1-360 رو دارم و بشدت طرفدار مایکرو هستم،ولی از وقتی دوتا2 اومد،xbox1 ماهی 1 بازی،360 هم بالای 1 سال هست فقط خاک روش رو تمیز میکنم.
هیچ تجربه ای باحال تر از بازی gta v +کابل hdmi روی lcd بزرگ به آدم حال نمیده یا fifa/pes، یادش بخیر 4 سال پیش skyrim هم خیلی حال میداد.
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
pishva (03-28-2016)
از 3500 تا 4500 ساپورت باز درست حسابی پیدا نمیشه اصلا.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
pishva (03-28-2016)
ater جان شما 4k بازي ميكني با 200 تا fps ؟
من خودم dota با 130 تا fps بازي ميكنم wow هم بازي ميكنم كه مشكلي ندارم
يه جوري هم ميگي اينگار من پي سي زغالي دارم
بازم ميگم گيم به گرافيك نيس
هركي اينو ميگه گيمر نيس به نظرم
اينهمه شاهكار گيمينگ داريم كه اصلن از گرافيك روزشونم خيلي عقب بودن
بخواين يه ليست طويل ميارم واستون
الكي هم فن بازي در نيارين من از شماها بيشتر پي سي بازي ميكنم
Team Secret
pishva (03-28-2016)
این به این معنی نیس که وقتی شما ساپورت درست حسابی نداری تیم حریفم نداره؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
pishva (03-28-2016)
چرا این تاپیک با تاپیک مطالب جالب زیاد فرقی نداره! هر دو طرف بحث ازاده
البته قصد دخالت ندارم ولی خب ادم گیج میشه!
من به کی بگم که با فریم 20-40 بازی میکنم ؟ :d فریم دوتا 2م تو حالت آنلاین از 35 اصلا بالاتر نمیره xdThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough
pishva (03-28-2016)
مثل این که شما کلمه یا رو متوجه نشدید.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بازی های الان رو با گرافیک 970 روی 1080 به زور میشه 60 فریم گرفت.(4k با 120 fps جای خود دارد ، گرچه با نسل جدید گرافیک ها و DX12 دور از انتظار نیست)4k با کیفیت ultra بازی کنید ، یا بازی مثل Dota 2 روی 144 FPS بازی کنید
اصلا گرافیک هم نه
پس چار کیفیت بازی های PC به طور میانگین از دو کنسول PS4 و X1 بیشتر هست؟
اون هایی هم که میبنی بالای 90 گرفتن 3 تاش از PS3 امدن به PS4.
گرافیک فقط یه قسمت هست ، موس و کیبورد یه قسمت دیگه ، سخت افزار قوی تر ، تکنیک های نور پردازی گرافیک های انویدیا ، قفل نبودن فریم ، تخفیف های عالی استیم ، کرکی بودن بیشتر بازی ها و...
کنسول ها فقط و فقط یک برتری نسبت به PC دارن و اون هم بازی های انحصاری عالی هست که اکثرا برای سونی هست وگرنه ماکرو جدیدا همه انحصاری ها رو برای ویندوز هم داده بیرون.
last of us عالی ؟ قطعا god of war و Uncharted و..
این بازی ها ارزش داره آدم به خاطرش کنسول بخره ، تا حالا فن هیچ چیزی جز Dota 2 در مقابل lol و hon نبودم ولی این یک واقعیته برای گیمینگ بهترین پلتفرم PC هست.
PC Gamers Are Always In Next Generation
ویرایش توسط ATER : 03-28-2016 در ساعت 06:45 PM
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
انقدر در مورد گیم و گیمر بودن حرف نزنید اشکم در میاد
با یک آهنگ mw2 توی تاپیک موسیقی متن بغض کردم حالا بحث گیم بماند...
هیچکدومتون به اندازه من کنسول نداشتید. از آتاری داشتم تا میکرو دونه دونه بیا بالا تا به ایکس باکس رسید. اما الان همون ایکس باکس 5 ساله داره خاک میخوره دسته هاش هر کدوم یک طرفه شارژ های دسته هاشم همینطور...همه دسته این و اونن
سونی 2 رو به خاطر evil 4 و god of war خریدم چون واقعا اون روزا هرجا میرفتی همش میدید دارن اینارو بازی میکنن چون شاهکار بودن. ایکس باکس رو ب خاطر red dead خریدم چون هر چقدر صبر کردم واسه pc نیومد
اینارو گفتم تا آخرش بگم با تمام این تجارب حرف ATER رو قبول دارم در حالیکه یک زمانی خود من کنسول رو میپرستیدم و pc رو 2 زار قبول نداشتم...
باز باعث شدید خاطرات من زنده شه غصم بگیره
شما ها انگار نميگيرين واقعن
من ميگم براي گيمينگ هزاران مولفه وجود داره كه گرافيك صد در صد جزو top 5 نيست
داستان خوب ، گيم پلي خوب ، سرگرم كننده بودن ، مدت زمان گيم ، گيرا بودن و هزاران چيز ديگه
فريم ريت خيلي مهمه ولي براي fps و tps و ريسينگ
من كنسول wiiu دارم از وقتي خريدم و بازي هاشو انجام دادم تا الان هيچ گيمي مثل اونا منو راضي نكردن
بله قبول pc يه سخت افزار بي نهايته
بي نهايت
بي نهايت
بي نهايت
ولي اين همه دم از قدرت ميزنن يه pc سي صد دلاري درس كنين كه مثل ps4 گرافيك بده
هيشكي هم نميتونه بگه موس و كيبورد بهتر از كنترلر هست هركي يه سليقه اي داره
ater جان عزيزم order بازي كردي؟
شاه گرافيكيه واس خودش
bayonetta 2 از نظر گرافيكي چيزي براي گفتن نداره ولي ميتوني اين 2 عنوان رو مقايسه كني؟
نينتندو كي گرافيك بالايي داشته؟ اما هميشه شاهكار عرضه كرده و همه لذت بردن
از نظر شما حتمن همه عنوان هاي Bethesda اشغالن ديگه چون گرافيك ندارن
شما هرچقدرم جر بدين گرافيك skyrim و fallout هموني هست كه هست 4k و ulta هم نميشه
بله براي گيمينگ بهترين پلتفرم pc هست ولي اگه مايشو داشته باشي
كي دوس نداره پي سي 20 مليوني نداشته باشه
ولي وقتي من ميتونم با يه كنسول 300 دلاري 70 80 درصد لذتي كه ميتونم از همون 20 مليوني رو ببرم ميرم اونو ميخرم
من همه حرفاتونو قبول دارم به جز اينكه گيم تو گرافيك خلاصه ميشه
با هرجايه حرفام مشكل دارين بگين تا بحث كنيم
Team Secret
pishva (03-28-2016)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©