دوستان دنبال برنامه ای هستم که نوشته هایی که روی عکس بعدا با نرم افزار روی عکس گذاشتن یا تبلیفات رو پاک کنه ( راحت تر از فتوشاپ باشه )
دوستان دنبال برنامه ای هستم که نوشته هایی که روی عکس بعدا با نرم افزار روی عکس گذاشتن یا تبلیفات رو پاک کنه ( راحت تر از فتوشاپ باشه )
خخخخخخخخخخخخخخ مگنوسھ خىلى باحال بودThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
آقا ناموسا من چه گناهی کردم هر دست باید یه مشت نوبه سگه .... یارم باشن؟؟؟؟
خیار بجا اینا میزاشتی بهتر پلی میداد...
وىنترھ مدنس رفته بوده؟؟؟؟؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
Creasy (04-20-2016)
wtf 174
سردرد گرفتم از خنده.
همین یک ساعت پیش 100 تومن پول گم کردم کمی ناراحت بودم الان این رو دیدم از این رو به اون رو شدم.
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
لپ تاپ 21 میلیون تومانی واقعا نا امید شدم از زندگی
MSI GT80S 6QF TITAN SLI - A - 18 inch Laptop | فروشگاه اینترنتی دیجی کالا
با این پول میشه یه سیستم خیلی خفن تر بست.
اين رو همه ميدونن كه ميشه يه سيستم خفن بست ولي اخه تو همچين وسيله كوچيكي نسبت به pc توجه كن چه امكاناتي قرار دادنThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
كيبورد مكانيكي با كليد cherry mx
٢ تاgtx 980 (اگه اشتباه نكنم اين مدل جديد اين نوع كارت گرافيك كه براي لپ تاپ ها استفاده ميشه قدرتي كاملا برابر با نسخه دسكتاپ داره)
٦٤ GB رم
Cpu اي كه داره براي يه لپ تاپ عاليه
مقايسه قيمت لپ تاپ و pc كلا از پايه اشتباس
ویرایش توسط Dav1d : 04-20-2016 در ساعت 07:53 PM
''iMM (04-21-2016)
2 نوع حیوان هستن که هیچ وقت از 3k رهایی نمی بابن
1. ساپورت نوب
2. احمقی که ترجیح میده Jungler یا Roam پیک بده جای sup در صورتی که تیم حریف erly قویی داره.
90% این حیوانان از قبیله Russian هستن.
ویرایش توسط ATER : 04-21-2016 در ساعت 12:57 PM
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
Amin_AssAssin (04-23-2016),samdeloges (04-22-2016)
چند دقیقه پیش که داشتم امار بازیهامو نگاه میکردم به یک اسم معروف که متعلق به یکی از بازیکنای معروف ایرانه برخوردم!
تو اون بازی جلوی من بوده و با zeus آمار خوبی داشته (22/7/19) یکی از هم تیمی هاش هم ۶۷۰۰ بود...اسمش رو سرچ کردم دوتاباف دیدم اکانت بازی نکرده با این اسم و بدون آواتار زیاد هست
بعد این وسط آواتار یکی از پروفایل ها عینا آواتار همون اکانتی هست که خوش گذاشته بود واسه فروش...۱ میلیون و خوردی همین انجمن خودمون هم بود...
با این همه عکسش رو نمیزارم چون هنوزم شک دارم خودش باشه و از طرفی اتفاق مهمی هم نیست که لازم به توجه زیاد داشته باشه و بیشتر از این داستان میشه این برداشت رو کرد که ایرانیا هم مثل روسها زیاد شدن :دی همه هم الی ماشاله... داریم smurf میکنیم :دی
Amin_AssAssin (04-23-2016),ATER (04-22-2016)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©