زياد ديدم اين مدلي D:This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Sent from my iPhone using Tapatalk
زياد ديدم اين مدلي D:This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Sent from my iPhone using Tapatalk
pishva (04-07-2016)
کیبوردم خراب شد وسط بازی جالبه بازی رو هم بردیم فقط با موس بازی میکردم
پول ندارم کیبورد بخرم
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
pishva (04-07-2016),samdeloges (04-07-2016)
اقا یکی به من بگه چیکار کنم......
میریم سرور آمریکا پینگ 240 loss 6% ..... میریم اروپا و روسیه یه مشت ابلح نووب میان تو تیم فید میدن یا دو بار میمیرن لفت میدن همین امروز یه مچ رفتم یارو اولش گفت یا با من بیاید یا لفت میدم بعد 10 مین لفت داد.... جاله lp هم بود
pishva (04-07-2016)
من هم موس ام بعد 5 سال دیگه دکمه هاش هرز شده با تاچ پد لپ تاپ بازی میکنم.پولم ندارم بخرم d:This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
همدردیم
pishva (04-07-2016)
اینو بهت نشون بدم اخرین بازیمه توی امروز تا فکر نکنین فقط برای خودتون اتفاق میفتهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من با تیمبر همه رو میزدم اخرشم باختیم حالا چرا پودج لفت داده به من میگه چرا کیل میگیری نمیذاری ما هم کیل بگیریم ! با اینکه 4 نفر بودم و با این وضعیت ایتم بدندی دوستم با جاگر بازم کریستال بیسشون نصف بود که کامبک شدن و بازی رو بردن اگر پودج بود ما میبریم بعده این همه دقیقه
pishva (04-08-2016)
طرف برای کریستال سانگ یاشا رفته بعد اینویز نداره؟؟؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
:/
خب اینو که اودی چه با bkb چه بی bkb سه هیت میکنه
پوج لیت گیم هم فایده نداره کسی که اینجوری بوده با رفتنش واقعا به شما لصف کرده واللللا آدم از خود راضی میخواسی زرنگ باشی خودت کیل بگیری
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
pishva (04-07-2016)
یه مدت خواستم لپ تاپ گیمینگ بگیرم پشیمون شدم رفتم تو کار سیستم بستن دوباره پشیمون افتادم رو دور لپ تاپ گیمینگ دوباره ارزش داره فقط برا دوتا انقدر خرج کنم؟ البته خو فقط دوتا نیست همه کاری میکنم
pishva (04-08-2016)
پيشنهاد ميكنم اصلا به لپ تاپ فكر هم نكني . اگر زياد مسافرت ميري ممكنه لپ تاپ خوب باشه ولي توي استفاده خونگي به عنوان desktop اصلا قدرت يه كامپيوتر رو نداره و نميشه ارتقا داد قطعات رو.داغ كردن اش هم واقعا اذيت كنندس.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Sent from Vallhalla
مسافرت که نه ولی زیاد پیش دوستام میرم بازی میکنیم بخاطر اینه که به لپ تاپ فکر میکنم! اگر همش خونه بودم سیستم میبستمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
تو فکرشم یه اینطوری بگیرم
ASUS G551VW - B - 15 inch Laptop | فروشگاه اینترنتی دیجی کالا
---------------------------------------------------
sent from vallhalla?
pishva (04-08-2016)
ماله منم همینه فقط رمش 6
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
pishva (04-08-2016)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©