Warcraft 2016 با کیفیت پرده ای اومده برای دانلود به زودی کیفیت های بهتر هم در دسترس میشه
Warcraft 2016 با کیفیت پرده ای اومده برای دانلود به زودی کیفیت های بهتر هم در دسترس میشه
فکر کنم radeon hd 5450 حداقل رو جعبش اینو نوشتهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
نه برای شما ساپورت نمیکنهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
شما بهتر هست با dx10 یا dx11 بازی کنی.
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
F[A]CTOR (06-05-2016)
با تموم شدن امتحانات یه dab برگزار کنید دورهمی حال میده . خدایی همون دو-سه باری که موقع عید اومدم خیلی خوشم اومد از سطح بازیا
Viper (06-05-2016)
من 29م امتحانام تموم میشه. ایشالله 30م یک dab برگزار میکنیمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
منم راضی بودم از بازیها. حاشیه که نباشه همه چی خوبه
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
Viper (06-05-2016)
طوفان سختی تو راهه :smile100::smile104:
پنهان کننده: فردا در سراسر جهان
امتحانات دبیرستان تموم من تازه میخوام شروع کنم :دی 4 تیر تمام
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
واقعا ؟ خدایا چه ظالم،آره همیشه باید از ترم بالایی ها راجع به استادا بپرسی ..This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
منم پایه ام . به شرطی که همه باشن ...This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
"I'm the beast of bedtime tales."
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©