هر کی ندونه فکر میکنه تو بازی های اینترنشنال اخلال ایجاد کرده
طرف میاد 5 صفحه سیاسی مینویسه سایت رو فیلر میکنن بن نمیشه ولی با یه حرف....
هر کی ندونه فکر میکنه تو بازی های اینترنشنال اخلال ایجاد کرده
طرف میاد 5 صفحه سیاسی مینویسه سایت رو فیلر میکنن بن نمیشه ولی با یه حرف....
این کار برای این انجام گرفت تا مشخص بشه بالاخره در رابطه با سؤالات باید جواب چه کسی رو شنید.
ما چند نفر داشتیم داخل لابی گفتند که فکر میکردند بازیها شنبه است و به خاطر این پست بوده...
هر کار خطایی تنبیهی در پی داره و این یک امر عادی است. ما قدردان زحمات ایشون بودیم و هستیم. ادامه قعالیت ایشون به خودشون بستگی داره
یک طرف حرف سیاسی ننوشته دوست عزیز چند نفر از کاربران و اعضای خیلی خوب ما بودند. نمیشد همه رو توقیف کرد باید تذکر داده میشد که داده شد.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بازیهای اینترنشنال یا گل کوچیک تو کوچه و خیابون یا هرچی که هست براش از چند روز قبل برنامه ریزی صورت گرفته بوده... مردم وقته اضافه ندارن
کاملا اشتباهه هر خطایی تنبیه نداره .میتونه اخطار و تذکر داشته باشهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بسته به عمل شدت مجازات و تنبیه فرق میکنهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
سلام ,یه صلوات بفرستین dab بعدی همه بیاین تا خوش بگذره حرفیم توش نباشه (امروزم خوش گذشت)This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ماشاللهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
از کجا گرفتی ؟ rubick میخوام :/
TI پارسال رفتم Pub Stomp توی گیم نت infinity شریعتی . اونجا گرفتم . البته پولشو داده بودمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
"I'm the beast of bedtime tales."
A_W_Z_2 (06-15-2016)
fcb راست میگه ما حدود یک ساعت توی لابی بودیم!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
البته شاید توقیف ایشون کار خیلی درستی نبوده ...
من امتحان فردامو بدم dab هستم .
"I'm the beast of bedtime tales."
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©