نمی خوام اسپویل کنم ولی نه تنها بهتررررررین قسمت فصل بود بلکه بهترین قسمت تاریخ سریال بود
نمی خوام اسپویل کنم ولی نه تنها بهتررررررین قسمت فصل بود بلکه بهترین قسمت تاریخ سریال بود
کاملا موافقمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
این قسمت عالی بود!!!!
قسمت قبل به خاطر نبردش و جلوه های ویژه خیلی قشنگ شده بود ولی این قسمت سر تا تهش عالی بود
پنهان کننده: اسپویلر
قسمت های
The Gift با نمره 9
Hardhome با نمره 9.9
Battle of the Bastards با نمره 10
و
The Winds of Winter تا این جا با نمره 10
همه به کارگردانی Miguel Sapochnik!!!
این کارگردان با همین 4 قسمت اسمش رو توی تاریخ سینمای جهان ثبت کرد ، مثل Christopher Nolan ، Steven Spielberg ، هیچکاک ، چارلی چاپلن و..
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
بابا نیومده نشتسین دیدین بزارین بیاد بعد من بخوام دانلودم کنم تا الان طول می کشیدThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
SOME OLD WOUNDS NEVER TRULY HEAL AND BLEED AGAIN AT THE SLIGHTEST WORD
NED STARK-
تو کل سه قسمت یه kiss هم نداره، فرهنگ غنی در آسیای شرقیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ماهم یه زمانی به پینگ مخابرات میبالیدیمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
دیر یا زود پینگش خراب میشه هر کاری هم کنی بر نمیگرده دیگه
واقعا این قسمت 10 فصل 6 got بهترین قسمت بود
اما باید 10 ماه برای فصل بعدی صبر کرد
در کل فیلم فوق العاده ایه هم از لحاظ داستان هم بازیگراشThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
واسه کشف دنیای جدید،صادرات قهوه/زنده باد،یاد آمریکایی های مادر قح.به
زنده باد،صداقت/این واسه مصدق/تقدیم به شاهنشاه بیسواد /تقدیم به مدرس
تقدیم به پول نفت/تقدیم به عرب فقیر/تقدیم به پرچمای سوخته ی دیکتاتور کبیر
اسمشو نگیم...بیاید اسمشو نگیم/از ترس پشت میله جلو میله ها نریم...
عالی بود داداش . کاملا قبول دارمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ATER (06-27-2016),FCB (06-29-2016),MasteR (06-27-2016),samdeloges (06-27-2016),The Viper (06-27-2016)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©