هر کی تیم خودش رو داره.
هر کی تیم خودش رو داره.
دوستان خواهشمندم همه نظر بدن تا بهترین تیم ساختگی رو انتخواب کنیم :دی
مسابقات حذفی که 8 تا 13 aug هستThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
منظورت Wildcard هست؟
دقیقا کی شروع میشه
به تهران چه ساعتی میشه؟
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
اقا کمک کنین چه تیمی بزارم برا player card
بحث گفتگو ti یه 3 ماهی میشه هست fcb جان دلبند
فردا یهو همه معرفی ها میاد رو سایت که دیگه کامل بریم به استقبال ti و gabe عزیز
Team Secret
لینکش رو بده من توی انجمنش رفتم پیدا نکردمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
The International 2016 + بحث و تبادل نظرThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بفرما استاد
Team Secret
ATER (07-28-2016)
بهترین تیمی که میشه با player card ساخت رو بگوThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
مهلتی که استیم به اینا داده بود تا 30 جولای هست و به زمان مسابقات نمیرسه. هر چی بخواد بشه تا قبل اون موقع میشهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
8 آگست مسابقات اصلی هست.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
2 آگست یا همون 4 روز دیگه مسابقات wild card هست بعدش گروهی شروع میشه. Main Event 8 آگست هست در KeyArena
این برای زمان qualifiers هست قبول نی :دیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
تائیک رو که باز کردم همون صفحه اول اومد هیچکدوم از ئستاشو تا حالا نخونده بودم اصلا ندیده بودمش!
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
ATER (07-28-2016)
ممد نگفتی تیم رو :دی
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©