يه لذتي توي برد بازي هاي مگاكريب هست كه تو هيچي نيست واقعا ادم بعدش احساس ميكنه اورس رو فتح كرده :ديThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Sent from my iPhone using Tapatalk
يه لذتي توي برد بازي هاي مگاكريب هست كه تو هيچي نيست واقعا ادم بعدش احساس ميكنه اورس رو فتح كرده :ديThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Sent from my iPhone using Tapatalk
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
دقیقا
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
Soul Keeper (09-04-2016)
من که هر موقع بازی به مگاکریب شدن خودمون رسید نتونستم جمع کنم . حتی زمانی که Medusa بودم. میشه گفت نقطه ضعف من توی push هه . نمی تونم push بدم و بازی رو جمع کنم
حتی یه بازی بود riki رفته بودم kda تا آخر بازی kill 25 death 5 assist 31 بود . ولی چون با ریکی نمیشه push داد ، سر push باختیم
ویرایش توسط ABNightmare : 09-03-2016 در ساعت 06:57 PM
"I'm the beast of bedtime tales."
و Valve
Natures Prophet را آفرید
[SIGPIC][/SIGPIC]
یعنی موندم چی بگم به این valve میبری +24 میبازی -27
تو شبکه آموزش پخش زنده ، زنه کیک سازه یک ساعت داشته کیک درست میکرد 99% تموم شده بود یارو مجری اتقاقی زد چپش کرد
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
از اون Youtube نمیشه دانلود کرد و اینکه من ریپلی میخوام این ریپلی هست/
My steam id : crystal_siamak
Friend id : 270780248
یه trasure اومد امروز که معمولیش توی store موجوده اما Genuine Pre-Purchase Warhammer: Treasure of the Old World که نوع genuine هست و توی مارکت 18 دلاره ، very rare یه ست doom هستش که یکی از قشنگترین ست دوتاست هرکی شانس اورده باشه گیرش بیاد قیمتش 345 $ هستش !
من که از هیچکدومش خوشم نمیاد . بد ترین ست هایی که دیدم توی این treasure بود.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
کلا یه فرقون هم بیاد توی دوتا2 که very rare یا ultra rare باشه باز هم قیمتش توی مارکت میره بالا !
"I'm the beast of bedtime tales."
UnHoLy666 (09-03-2016)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©