This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Apdentist (08-01-2016)
دوستان می خوام ویندوزم رو 10 کنم باگ بدی یا گیری چیزی توش ندیدین ؟ میگن گاهی اوقات سی پی یو میکشه بخاطر کرک کردنش ، این حرف واقعیت داره ؟
مال من که بعضی وقتا ( خیلی خیلی کم مثلا هفته ای 1 بار ) یهو مصرف سیپیو میره بالا .... تنها مشکلشم آپدیتشه ک میشه جلوش رو گرفت
با اپدیت کرک نمیپره ؟
فقط چند دقیقه دیگر تا شروع این بازی لعنتی :دی کل دنیا ترکیده. امیدوارم mongolz ببره
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
دوستانی که می خوان بیان ویندوز 10 ، الان دیگه وقتشه . فردا یک اپدیت خیلی خوب با فایل iso ! ( قبلی ها باید خودت اپدیت میکردی چیزی به نام iso نبود ) باید نسخه های قبل رو نصب و بعد اپدیت میکردی
پنهان کننده: منبع
عحب بل و بشویی ب پا شده!! هنوزم dc hook ها ادامه دارن ملت طرفا ۱۶ ساعت تو خماری بودن برای این بازی. یک روز قبل wild card عجب بمبی شده
پنهان کننده:
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
ویندوز به مدت 4 ماه ( تا پری روز که 30 July بود ) روزی 3 دفعه میگفت بیا آپگرید کن به 10 , ( ویندوز لپتام Original ه )
ولی نکردم , چرا؟ چون ویندوز 8.1 یکی از Stable ترین ویندوز هاییه که باهاش کار کردم و همه چی رو هم ساپورت میکنه , چرا باید عوضش کنم؟
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©