نه اتفاقا امسال بیشتر خرخونایی که باید تیزهوشان در میومدن علامه هستن
تو تیزهوشان دو نفر کامل شانسی زدن تجربی در اومدن
نه اتفاقا امسال بیشتر خرخونایی که باید تیزهوشان در میومدن علامه هستن
تو تیزهوشان دو نفر کامل شانسی زدن تجربی در اومدن
ویرایش توسط amin00988 : 08-02-2016 در ساعت 02:07 PM
آموزشی که تهران افتادم خود سربازی هم تهران میوفتم چندتا سردار گردن کلفت سپاه پشتمن :dThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
گر سنگ از آسمان ببارد من پارس هستم و زانو نخواهم زد
من همینجا قسم میخورم و حاظرم شرط ببندم رتبه 1تا10 منطقه 3 امسال یا علی بخشایی هست یا غلام رضا اسکندری :دیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
میشناسی اینارو؟
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
واقعا فکر کردم بن شدم
"I'm the beast of bedtime tales."
Mohammad_ai69 (08-02-2016)
اون روز رفته بودم آخرین کارای کارت پایان خدمتم رو انجام بدم، یه سرداری بود، گفت من باید از تو یه عیبی بگیرم،تا یادت باشه با شلوار پارچه ای + تیشرت نیای بسیج. توی دل گفتم stfu . فک کنم بهش وحی شد کارت افتاد بهمن :دیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
خوشم میاد از طرز حرفت ، حرف رو به صورت fun میزنیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ABNightmare (08-02-2016)
من با استین کوتاه رفتم تو پادگانشون رفتم پیشه سرداره که کارم رو بگم خوده سرداره که تحویلم گرفت از اونجا که اومدم بیرون پاسدارا با سربازای دیگه می ماننده قاتل مادر پدرشون بهم نگاه میکردن نزدیک بود خودمو خیس کنم تا بیام بیرون از پادگان تو که اونجوریم رفتی بدون پارتی xDThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
گر سنگ از آسمان ببارد من پارس هستم و زانو نخواهم زد
لایبرری بخش میوزیک توی ستینگ هم آلبوم با فولدر باید ادد کنی بعد اسکن کنیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
واسه کشف دنیای جدید،صادرات قهوه/زنده باد،یاد آمریکایی های مادر قح.به
زنده باد،صداقت/این واسه مصدق/تقدیم به شاهنشاه بیسواد /تقدیم به مدرس
تقدیم به پول نفت/تقدیم به عرب فقیر/تقدیم به پرچمای سوخته ی دیکتاتور کبیر
اسمشو نگیم...بیاید اسمشو نگیم/از ترس پشت میله جلو میله ها نریم...
dark druid (08-02-2016)
صرفا اگر ببینم کسی اینجا رو محیط بسته و امثالهم فکر می کنه و با حرفاش قصد تزریقش رو به ذهن دیگران داره باهاش برخورد جدی میکنم.
هیچ حرفی بی دلیل حذف/ویرایش نخواهد شد و دلیلش حتما ذکر خواهد شد در حالیکه لزومی نیست! اما انصاف آدم رو مجاب میکنه بگه
بدلیل یکسری مباحثی که قبلا بوده و عملا یکسری با ما بیگانگی پیدا کردن هیچوفت بهشون اجازه نمیدم محیط دوستانه حاکم بر اینجا رو خراب کنند! و اینارو به در میگم دیوار گوش کنه!
هیچوقت فکر نکنید ما اینجا محتاج کسی هستیم...اما دوست داریم در کنار هم باشیم و گذشتمون زیاده! احترامی که بینمون هست با چند تا کلیک ساده راحت از بین میره...
من یک سوالی برام پیش اومده اما امیدوارم به شخص خاصی بر نخوره چون منظورم کلی هستش
اگر یک مدیر یا یکی از افراد مهم سایت حرف نامعقول یا توهین یا تمسخر یا هر چیز دیگه رو انجام بده اونوقت برخورد چطور خواهد بود ؟
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©