ها ها ها ها
بلاخره سیستم گرفتم فکستی ولی در حدی که توی رزولیشن 1080 با پایین ترین تنظیبمات 60 فریم بده
گرافیکش هیکاپ داره
توی ویندوز توی بازی زمان فیلم دیدن بعضی وقت ها لگ میزنه
ها ها ها ها
بلاخره سیستم گرفتم فکستی ولی در حدی که توی رزولیشن 1080 با پایین ترین تنظیبمات 60 فریم بده
گرافیکش هیکاپ داره
توی ویندوز توی بازی زمان فیلم دیدن بعضی وقت ها لگ میزنه
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
A_W_Z_2 (08-08-2016)
مطمئن باش آیس فراگی وجود نداره با توجه به نوع آپدیت و لول عوض کردناشون.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
سولو اصلا اعصاب خوردیه نمیشه جوین داد یا یارات نوب میوفتن یا دشمنت نوب میوفته با پارتی برو اعصابتم خورد نمیشه.
50% Winrate is real
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
مگه چند گرفتی سیستمو؟
"I'm the beast of bedtime tales."
مبارکه امید وارم فعلا فعلا سی پی یوش برات بچرخه :دی سی پی یو میچرخه؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
سی پی یو رم بورد شد 420This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
گرافیک از کسی گرفتم(پسر خالم)
هارد پارو و.. داشتم
A_W_Z_2 (08-08-2016)
دوتا از رو هاردم پرید(هاردم نابود شد )رفتم دوباره دانلودش کردم تا 7.5 گیگ رسیده بود متوقفش کردم
بعد اومدم ادامه زدم از 2.5 گیگ شروع کرد ،(از این زورم میشه بعضی ها میان از والو تعریف میکنن).هیچی دیگه الآن نمیدونم چیکار کنم
اون لپ تاپت قوی تر بود کهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
SOME OLD WOUNDS NEVER TRULY HEAL AND BLEED AGAIN AT THE SLIGHTEST WORD
NED STARK-
این 2016 Player Card Pack ها چیه به چه دردی میخوره؟
نتم دو روزه داره اذیتم میکنه و تا الان سه بار از بازی لفت دادم به خاطر لگ چون میمردم
آخه نمیودنم بعضیا چطوری آپ میکننThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Fery (08-08-2016)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©