مرسی
فقط یه مشکلی من طرف رو بردم توی لیست سیاه که پیام هاش رو نبینم ولی توی نقل قولی یکی دیگه پیام هاش مشخصه
مرسی
فقط یه مشکلی من طرف رو بردم توی لیست سیاه که پیام هاش رو نبینم ولی توی نقل قولی یکی دیگه پیام هاش مشخصه
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
پس فهمیدم کیهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ATER (08-13-2016)
Match 2567916685 - Overview - DOTABUFF - Dota 2 Stats لوووول ما بازیو بردیم برنده رو زده The Radiant
روز جهانی چپ دست ها مبارک
پ.ن: من چپ دست نیستم
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
یعنی واقعا هیچکس موزیک ویدیو نمیبینه؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
monkey king یکی از افسانه های چین هست اگه اشتباه نکنم یه فیلم با بازی جت لی و جکی چان بود که عصا مانکی کینگ رو پیدا کردن و برای نجاتش بردن
واسه کشف دنیای جدید،صادرات قهوه/زنده باد،یاد آمریکایی های مادر قح.به
زنده باد،صداقت/این واسه مصدق/تقدیم به شاهنشاه بیسواد /تقدیم به مدرس
تقدیم به پول نفت/تقدیم به عرب فقیر/تقدیم به پرچمای سوخته ی دیکتاتور کبیر
اسمشو نگیم...بیاید اسمشو نگیم/از ترس پشت میله جلو میله ها نریم...
w3c (08-15-2016)
آیتم mkb هم از اسطوره mk برداشته شده.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
رهی (08-13-2016)
تو گوگل بزنی 10 تا سایت میاره، مخصوصا اگه جدید باشه. قدیمیا هم یووووتوبThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
کودکی می بینی رفته از کاج بلندی بالا، جوجه بردارد از لانه ی نور !و از او می پرسی...
In War No One Fights Alone
[̲̅N][̲̅e][̲̅d][̲̅r][̲̅a][̲̅W]
دوستان Apple music بهتره يا spotify? ميخوام يه پرميوم بگيرم ولي كمي راهنمايي نياز دارم خودم تحقيق كردم و هردوشون ارشيوشون فوقلعادست هرچي سرچ ميكني دارن حتي ساند ترك بازي ها اما از نظر امكانات كدومشون بهتره؟ ( با شرايط ايران منظورمه )
Sent from my iPhone using Tapatalk
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
.من بیشتر موزیک ویدیو هارو علاوه بر اون سرچو اینا از یوتیوب(convert2mp3.net)میگیرم.
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©