یکم و نه اونقدرThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
--
جزئیات آبدیت
Dota 2 - The Dark Rift Update
یکم و نه اونقدرThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
--
جزئیات آبدیت
Dota 2 - The Dark Rift Update
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
آپدیت اومده اما نمیشه فعلا آپ کرد!
شاید تا چند دقیقه دیگه درست بشه...امیدوارم اون آپدیت اصلی نباشه و اگرم هست حجمش کم باشه تا قبل ۱۱ که پینگ منفجر میشه یک دست دوتا زده باشیم
------
ویرایش: خوده ناکسشه! ۴۳۲ مگ!
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
نه نمیره، چون همه ی آیتمایی که عکسشون هست شانس Ultra rare دارن ! حالا حساب کن اون Monarch و Phractos چقدر شانسش کمه. در هر صورت امیدوارم به همه بدنThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
کودکی می بینی رفته از کاج بلندی بالا، جوجه بردارد از لانه ی نور !و از او می پرسی...
In War No One Fights Alone
[̲̅N][̲̅e][̲̅d][̲̅r][̲̅a][̲̅W]
همه ی همه ؟ یا کامپندیوم دارا ؟ بعد اینایی که توشه میده فقط ؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من دانلودش کردم ! چقدر مسخرست ، تو دوتا 1 میشد همه جا تلپورت کرد اما این فقط رو کریپ مثل boot travle
تو دوتا 1 هم اولش فقط رو کریپ بود ولی تا اونجایی که یادمه از آپگرید سوم دیگه میشد همه جا رفت. اینجا فقط یونیتهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
کودکی می بینی رفته از کاج بلندی بالا، جوجه بردارد از لانه ی نور !و از او می پرسی...
In War No One Fights Alone
[̲̅N][̲̅e][̲̅d][̲̅r][̲̅a][̲̅W]
ببینید چی پیدا کردم تو صفحه اصلی آپدیت
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
ب جز ضعیف کردن 6اشو و کوچیک کردن 2ش به نظرم لول 3اش خیلی باگه البته یادم نمیاد دوتا 1 چطور کار میکرد ولی در کل خوب در آوردن هیرو رو
اما این تغییرات پست گیم واقعا خوبه یعنی خیلی خیلی متحول شده ضمن اینکه از آپدیتای بعدی ک برای فیکس کردن باگ میدن میترسم
محض رضای خدا یه بازی رنک ببرم : (
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©