[QUOTE=FCB;34245]واقعا درسته! خود من وفتی سرعت میرم میخوام سبفت بگیرم اولا مثل همه ترسی ندارم که از سمت راست سبقت بگیرم البته اگر شرایطش از نظر خودم اوکی باشه و قبل اینکه این کارو کنم همیشه یک چیزی مثل یک باد سریع توی ذهنم اون مسیرو طی کرده و من دقیقا" دنبال اون میرم!
یکسری هم یکی از بچه ها شوخی میکرد ماشین رو میگرفت رو اینو و اون همه میترسیدن میگفتن نکن یه لحظه ماشینو گرفت رو من من واستادم ماشین که نزدیک شد پریدم بالای جدول رانندش که رفیقم بود گفت تو دیوونه ای ها! منم به رو خودم نیاوردم اما راستشو بخواید مدل حرف همین طرف اومدن ماشین برام صحنه آهسته شد!!
من تا به الان فکر میکردم اینا قابلیت های خودم هست lol
کاملا درسته چند وقت پیش داشتم یه مطلبی میخوندم که داشت مغز انسان و با بقیه موجودات مقایسه میکرد که دوچرخه سواریو مثل میزد میگفت وقتی به من بر خورد می کنین مغز شما در ثانیه چند تا فاکترو برسی می کنه و مخصوصا گیمر ها که همیشه با این مساله روبرو هستن(مخصوصا dota2 و بازی های قبیل moba) چرا دوتا۲ فقط به رفلکس نیست و افراد باید بعضی چیزارو پیشبینی کنن و معمولا میگنbait گذاشتن یا outeplayed حالا از جریان زیاد دور نشم.
یه دلیلی که حد اقل برا خودم پیش اومده زیاد اینه که وقتی می خوام تو کار ها به بقیه کمک کنم یا تو کاری تصمیم بگیرم مثل این که کجا بریم چیکار کنیم از این که بقیه خیلی طول میدان تا تصمیم بگیرن درصورتی که من شاید ۱۰۰بار اون تصمیمو میگیرم و منتظرم تا بقیه قبول کنن کفری میشم.