موافقم. ببینین 8 صبح چ خوبه. اصاً به خاطر بیل زدن کارگرای ساختمون بقلی تو دیوار کنار صورتم بیدار نشدمااا :/This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
موافقم. ببینین 8 صبح چ خوبه. اصاً به خاطر بیل زدن کارگرای ساختمون بقلی تو دیوار کنار صورتم بیدار نشدمااا :/This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
کلنگ میزنن تو دیوار :dThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
حالا هرچی جفتش یه صدا میده :دیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اکانتم هک شده با یه مشت ایتمو اینا... همه ادلیستامو پاک کرده بعد با اکانت دوستم رفتم لین پروفایلمو باز کردم دیدم طرف نشسته داره بازی میکنه با اکانت :/ الان تیکت دادم به استیم ساپورت....
نمیدونم چیکار کنم
اگه ایمیلت رو عوض نکرده که باز پس گرفتن اکانت خیلی اسونه ولی اگر عوض کرده ابن کاری که میگم رو انجام بده.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
حتما باید Steam wallet یا cd key خریده باشی برای اکانتت.حتی اگه اکانتت رو با Paypall شارژ کردن شماره کارتم داشته باشه میشه.
یک Ticket باید به ساپورت استیم بزنید با محتویات زیر:
1-Username
2-First Email اولین ایمیلی که اکانت رو باش ساختی.
3-کد Steam wallet یا Cd key یا شماره کارت.
'ScoOPiNG yO (05-16-2015),Mohammad_ai69 (05-17-2015),Soul Keeper (05-16-2015)
ایمیلو عوض کرده استیم والت هم نداشتم ولی اکانتمو شارژ کردم واسه خرید فوری کتاب 2015This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Mohammad_ai69 (05-17-2015),Soul Keeper (05-17-2015)
تیکت دادم به استیمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
امروز جواب داد و پسووردمو ریست کرده الان اکانت دستمه خدارو شکر... مرسی که راهنمایی کردید هرچند ایتام نیستشون... کلید داشتم ارکانا داشتم... همشون رفتن...
اونا رو هم باید برگردونه بهتThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Mohammad_ai69 (05-17-2015)
اسم تک تکش رو تیکت کن برگردونده میشه ، دوست بنده 4 dc hook یه dondro و 6 arcana و... رو زده بودن با اکانت همش رو برگردوند اول اکانت رو بهش برگردوندن بعد دید ایتم هاش نیست تک تک ایتم ها رو توضیح داد ایتم ها رو هم برگردوندنThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
'ScoOPiNG yO (05-17-2015),Deuce (05-17-2015)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©