انیمیشن کوتاه Dragons که داستان هانزو و گنجی از overwatch هست جز قشنگ ترین انیمیشن هاییه که تو عمرم دیدم! حرف نداره
انیمیشن کوتاه Dragons که داستان هانزو و گنجی از overwatch هست جز قشنگ ترین انیمیشن هاییه که تو عمرم دیدم! حرف نداره
جزء نه جزThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Slayer (09-09-2016)
رژ لب مشکی
واسه کشف دنیای جدید،صادرات قهوه/زنده باد،یاد آمریکایی های مادر قح.به
زنده باد،صداقت/این واسه مصدق/تقدیم به شاهنشاه بیسواد /تقدیم به مدرس
تقدیم به پول نفت/تقدیم به عرب فقیر/تقدیم به پرچمای سوخته ی دیکتاتور کبیر
اسمشو نگیم...بیاید اسمشو نگیم/از ترس پشت میله جلو میله ها نریم...
یه سوال جواب بدین
واسه هیرو اسپم کردن چه هیرویی خوبه تو pub که بتونه همرو بزنه یعنی کانتر مانتر زیاد نداشته باشه.
اينا همش حرفه ٧٠٪ مربوط به بازي ميشه(خودتو يارانت)This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
٢٠٪ شانس
١٠٪ كانترينگ در بهترين حالت
ولي من نديدم كسي ليت گيم بتونه آنتي ميجو بزنه ميگم فارمت بايد خوب باشه(گيم من يادت بياد)
دركل بهترين راه فرار از كانترينگ دير پيك كردنه
اسون مثلا كانتر كم داره اسلارك ميزندش
كياس نايت هم كانتراش كمن
جاگرم خوبه
ترول هم خوبه
فانتم اسسينز هم كانترش آيتم مانكيه و البته بايد خوش شانس باشي
تينكر هم بلدي ميخواد ولي خوب ميزنه گنك ميكنه حسابي
تيمبرسا هم خوبه
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
Fery (09-09-2016)
والا از این جهت پرسیدم بعضی گیما یارای ما از اول بازی تو خودشونن تا آخر بازی کسی هم کاری نداره بازی داره جمع میشه یانه ،هیچکی هم حاضر نیست جواب بده یا کلا ارتباط برقرار کنه .گفتم یکی باشه بدرد بخوره.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
والا اگه تیم با من همکاری کنن از خدامه کانتر پیک کنم ولی نمیشه دیگه خودت وضعو باید بدونی.
Match 2631594994 - Overview - DOTABUFF - Dota 2 Stats
این گیمو باخته بودیم هیچی داشتن جممون میکردن با کونکا 1shot 1 ultra (کلینز خدا بیامرزتش تو دور ور نبود رمپیج نشد)زدم ،اصلا باورم نشد فکر کردم رو ما الترا زدن هیچی کامبک کردیم بردیم.
کسی کلا معنی Blade mail رو نمیفهمه :/ هیچکی نگرفته بود.
اینوکر روس بود ولی انگلیسی چت میکرد تا آخر بازی نفهمیدم که روسه ولی تا گفتم تیم روبرویی روس سگه گفت خودم روسم بسی خجل شدم.
ویرایش توسط Fery : 09-09-2016 در ساعت 07:44 PM
اين بنده خدا اسپيريت كه گرفته رو بقيشونم كه بليد ميل نميرن اونا خوب بازي كردن يارات در واقع ياراي اينوكر خوب بازي كردندThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
منظورم تیم روبرویی بود اگه بلید میگرفتن میبردن. (یه بار دیگه هم تریپل زدم)This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من که گفتم تیم خوب شانسی برات بیوفته خوب بازی میکردن ولی این اسپیریته با این که خوب بود 1 به 3 میرفت بقیه تیم عالی بودن اینوکرم که کلا هیروی main بود براش.
تیم روبرویی هی میگفت Ez ,EZ ,Ez هی میخندیدند آخر بازی نوشتم حالا بخندین
ویرایش توسط Fery : 09-09-2016 در ساعت 07:53 PM
samdeloges (09-09-2016)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©