http://www.aparat.com/v/fsvY4
هنر فید دادن
http://www.aparat.com/v/fsvY4
هنر فید دادن
ویرایش توسط Fery : 09-08-2016 در ساعت 10:55 AM
WardeN (09-08-2016)
Keep calm it is only gameThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Exactly this is what's wrong with the worldThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
طرف اصلا حالیش نیست آندروید و IOS چی هستن بعد آیفون دستش میگیره. میبینی محمد به چه روزی افتادیم؟ :دی
آیفون جدید 64 گیگ نداره 32 و 128 داره , آیفونم که مموری نمیخوره , 128 میره تو پاچه مردم :دی
از اونطرف هدفون نمیخوره اگه گم کنید ( که چون سیم نداره شانسش بالاست ) باید براش هدفون مخصوص خودش رو بگیرید که Wireless هست و 168 دلار پولشه :دی
عاشقه Apple ام پسر :دی
يه گيم بود چند وقت پيش گذاشتم گفتم نميدونم چرا باختم يكي بياد دليلشو بگه نميدونم يادتون هست يا نه به هرحال من آنتي بودم
مال يه هفته پيشه ميدونيد از چي لجم ميگيره؟؟
طرف رنكش هنوز باز نشده هنوز بعد كلي گيم اون بازيو ميكوبه تو سر من ميگه تو نوبي ادعاي بيخودي ميكني
حالا چرا؟ چون ديشب يه گيم مورف پيك كردم انقدر توي لين مخالف و ميد به سايلنسر و پودچ فيد دادند كه من جرئت نداشتم اجيل كنم بايد تانك راه ميرفتم ماشاالله ساپورتم كه نداشتيم هي گنك ميكردن همه رو خب اونا فيد دادن ايزي ميد شديم من چيكار ميكردم؟؟ بعد گفتم بهش خب ميرم چنتا فيلم ديگه ميراكل ميبينم يه سبك جديدبازي كرده به تازگي اونو امشب ميرم ميگه نه خودتو داري با اون مقايسه ميكني؟؟
گفتم بهش اين حرفو خيليا قبل تو بهم زدند ولي اونا كه لولاشون بالا بود و بازي حاليشون بود گفتند راه درست همينه كه خودتو با اون مقايسه كني تا نقاط ضعفت پيدا بشه من اينكارو كردم آنتي ميجم خوب شده پيشرفت كردم گفت آنتي ميج هيچي حاليت نيست و من كه چيزي ازت نديدم و اون بازي كذايي رو دوباره كوبيد تو سر من گفتم اصنم اينجور نيس من تاحالا كلي بازي با آنتي كامبك كردم اون گيم همه بد بودن بيس مگا بود اصن نميشد فانتم ديواين داشت قبول نميكنه
چرا فك ميكنه خوفه؟؟ نه اينا همه باده اينو از من داشته باشيد هر چيم خوف باشين بهتر از شما هم هست برا كسي ادعا نكنين
تهش بهش گفتم من نوبم حال نميكني باهام بازي نكن
والسلام!
رفيقم بود حسابي حالمو گرفت اعصابمو بهم ريخت اينم حسي كه الان دارم
ویرایش توسط samdeloges : 09-08-2016 در ساعت 01:22 PM
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
Fery (09-08-2016)
بی خیال باش ،رفیقت فشار روش بوده این حرفارو زده (چون منم موقعی فشار روم میاد پاچه یکی دیگرو میگیرم).خیلی از دوتا بازا میکنن فکر میکنن شاخن جدی نگیر .هیچکی تو این گیم به جرعت میتونم بگم شاخ نی.باختی دوباره میبری چه فرقی به حالت داره؟ مهم اینه که خودت میدونی بازیت خوبه هروقت خودت از خودت راضی بودی معنیش اینه که بازیتو درست انجام دادی.اون بازی هم که باختی بدشانس بودی(گفتم بازیتو نگاه کردم)وگرنه بازیت خوبه. شاخ واقعی تو دوتا بازی تیمیه -------> OG با تیم فلیپینیهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بی ربط:
عزیزانم این همه میگین ساپورت چرا خودتون پیک نمیدین؟
ویرایش توسط Fery : 09-08-2016 در ساعت 01:39 PM
samdeloges (09-08-2016)
اه از این جمله ای که گفتی اصلا خوشم نمیادThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
IN lobby : Why don't you pick support? why me?
اصلا این رو که گفتن کلا اعصاب من به کلی داغون میشه مخصوصا وقتی که پیک اول من کردم
My steam id : crystal_siamak
Friend id : 270780248
آره میشه به سادگی، هر دو تا سیستم رو به مودم وصل کنید (وایفای یا کابل لن) > سیستم ها با هم لن شده اندThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
کودکی می بینی رفته از کاج بلندی بالا، جوجه بردارد از لانه ی نور !و از او می پرسی...
In War No One Fights Alone
[̲̅N][̲̅e][̲̅d][̲̅r][̲̅a][̲̅W]
حس تنهایی
کسی نیست باش برم رندوم
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
يه شماره ميخواي بهت بدم يكي از دوستامه همه روزه از ساعت ١٠صبح تا ١٢ شب آماده ي بازيه
رتبه كنكورش شد ٥٨٠ دانشگاه صنعتي شريف رو شاخشه
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
من اون اوایل همه چیشو خودم یاد گرفتم.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
نسبت به اندروید دست و پای آدم بیشتر بستست. الان حسین اندروید داره هر کاری بگی با این گوشی میکنه دیوث :دی
واسه آیفون خیلی دنگ و فنگا هست مخصوصا itunes و همینطور کار نکردن یکسری برنامه هاش تو ایران. مثلا یک برنامه دانلود کردم واسه انتقال فایل با وایفای از کامپیوتر به گوشی که کار نمیکرد
من بیشتر به خاطر منحصر به فرد بودنش دوستش دارم. بعد این 7 رو به خودم قول دادم حتما باید بگیرم. 3 ساله 5s دارم پدرش در اومده :دی یک جا پشتش هست ذغال قلیون افتاده روش! :دی خیلی واضح نیست اما یکم سوراخ کرده خخخ
درباره مردم عادی هم آره. من یکی از رفیقام از 3g 3gs داشت تا خود 5 وقتی 5s رو همه گرفتن و دید خز شده رفت طرف htc و samsung اینا :دی تا الانم برنگشته!
ی مدت تو قهوه خونه ما تا صدا زنگ آیفون میومد همه دست ب جیب می شدند بعد از یکزمانی هم مد شده بود اون چراغ پشتش موقع زنگ زدن چشمک بزنه! (اووقق...) هرکی به من میگفت بلدی این کارو کنی؟ میگفتم نه! داهاتی بازیه u know...
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©