لحظه ای که تو Loading بازی با یکی رو برو میشی که چند ساعت پیش توی top watch اسمش Something بوده و اواتارش عکس یک سگ سفید که سیستم میگه Admiralbulldog هست...
من در اون لحظه = :wthplz:
با خودت میگی ملت چقدر عقده ای ان مگه حسرته؟ بری اسم و آواتار طرف رو کپی کنی همه فکر کنن الان تو bulldog هستی؟ مسخره...
میخوای بری mid یارت التماس میکنه بزار من با meepo برم mid دلت میسوره میگی باشه از اونجایی هم که چند ماهی میشه nature بازی نکردی و یکی میخواد spec پیک کنه پس nature میری
اون یارو Something هم Bane پیک میکنه میاد Mid پدر Meepo رو در میاره...خلاصه هیچی دیگه بازی رو میبازیم بقیش رو خودتون نگاه کنید. match id: 1953292543
جالب اینجاست من توی all chat هی میگفتم این bulldog نیست اینا میگفتن چرا خودشه ما stream رو چک کردیم خودشه من میگفتم مگه انه
هیچی دیگه آخرش که بازی تموم شد profile رو چک کردم گفتم من چند ساعت پیش دیدم این جلو Ar1se داشت Doom بازی میکرد بزار ببینم خودشه؟؟ دیدم آره!!!! من در اون لحظه = :tonguewaggleplz:
وقتی فکر اون چت های all رو میکنم = :tongueblush:
باز KDA بد نشد اما ای کاش Nature نمیرفتم...بدجور هوس کرده بودم اما :دی جلوی master of nature بری nature پیک کنی... lel