به یه کری/مید باز بگی چرا ساپورت پیک نمیدی دقیقا مثل این هست که به یه فوروارد/هافبک بگی چرا دروازبان بازی نمیکنی
احمقانه ترین حرف ممکن.
به یه کری/مید باز بگی چرا ساپورت پیک نمیدی دقیقا مثل این هست که به یه فوروارد/هافبک بگی چرا دروازبان بازی نمیکنی
احمقانه ترین حرف ممکن.
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
TheNiGhTwOLFs (09-08-2016)
خدا ازمایش مغز استخوانو نسیب گرگ بیابون نکنه
UnHoLy666 (09-08-2016)
به قول بولداگ l u lThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
آخه دیگه همونطور که گفتی همه دارن و دیگه منحصر به فردم نیست :دی
اسم آهنگش رو کسی میدونه خیلی معروفه ولی میگردم پیدا نمیکنم.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
https://www.youtube.com/watch?v=GAJYgdgk_msThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ATER (09-08-2016)
داداش من هروقت دیدمت داری حرص میخوریThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بیخیال
ABNightmare (09-08-2016),Amin_AssAssin (09-08-2016),A_W_Z_2 (09-08-2016),iHadLifeB4This (09-09-2016),IR_Prince (09-08-2016),samdeloges (09-08-2016)
الان يه گيم رنك رفتم با يكي از دوستان اون جاگر نشست و خلاصه پيك دادند و ترول گفت ساپورت من ونجفول پيك كردم همشون كلي حال كردن بعد حدود دقيقه بيست من بالا بودم ترولم پيشم بود تيم فايت شد پايين من جوين دادم سه تاشونو كشتيم سه لول آپ شدم يادم نميره ويندو استان كردم وويدم بعدش استان كردم بت رايدرم داشت در ميرفت التيميت كردم اونجا سه لول اومدم بالا اشك شوق توي چشمان پوج جمع شد درجا كامند كرد
چند صحنم بت رايدر كري هامونو ميگرفت ببره من التيميتش كردم كري رو نجات دادم خيلي راضيم از خودم
Match 2630605420 - Overview - DOTABUFF - Dota 2 Stats
جبران گيم ديشب هم يه گيم بعدش مورف رفتم بيوند گادلايك مشتي بر دهان ياوه گويان بود
ویرایش توسط samdeloges : 09-08-2016 در ساعت 11:14 PM
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
پیر شدم این چند وقتهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
انصافا خیلی سخته برام **** آدم پاره میشه تا 100 تا mmr ببره بالا بعد خیلی راحت سر این که یکی لیو میده میاد پایین
Mohammad_ai69 (09-09-2016)
درک میکنم اما ب خودت رحم کنThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Ater تو هنوز به رستگاری نرسیدی؟
[SIGPIC][/SIGPIC]
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©