تینکری که بهholy shit نکشه تینکر نیست شدیدا مشتاقم میپپوت رو ببینم . اگه میشه اد کن منوThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
تینکری که بهholy shit نکشه تینکر نیست شدیدا مشتاقم میپپوت رو ببینم . اگه میشه اد کن منوThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough
بحث کیل نیست بحث پینگ هست و اینکه ما ایرانیا اگر تو یک بازی پینگمون کم باشه همچین کاری میکنیم...بازی من حالا چه خوب چه بد به بچه ها ثابت شده و اینو واسه اعلام وجود نذاشتمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Meepo هم انشالله اگر عمری باقی بود یک روز 1v1 یا 5v5 میرم گیم ریپلیش رو میزام سایت...ریپلی Meepo هم در بالاترین سطح خواستید اسم w33 رو در Dotabuff سرچ کنید
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
YOLO (08-24-2014)
خداییش انصافه ؟ چرا روسا که کل جامعه دوتا مینالند ازشون سرور دارند ؟ چرا ما نداریم چرا سرور دوبی رو فیکس نمیکنن
پینگ من تو سرور دوبی که با سرور اروپا یکیهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough
قصد تحقیر یا تخریب نداشتم . فقط خواستم بگم تینکر تو بازی که یار ها خوب باشن خیلی قدرتنمایی میکنه .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
w33 رو دیدم . واقعا فوق العاده بود . بازی کن های Fnatic هم تقریبا همشون meepo بازن مخصوصا notail (BIGDADDY
YOLO (08-24-2014)
ماله من 100 تا فرقشه شاید از شرکته ؟؟!!!!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اختیار دارید این حرفا چیه...آره یارها تاثیر دارن اما باعث برد بازی نمیشن چون باید واسه شما ابزار بزننThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
w33 معرکس از یک Meepo و Slark به هر جا که میخواست رسید امسال احتمال زیاد تیمش میاد روی بورس و همه میشناسنش...تیم BBC
دقیقا من هم این برام کامل مشخص شده (ایرانی های با پینگ خوب عالی بازی میکنن) خودم اگه پینگم کم تر از 200 باشه tinker یا puck بازی میکنم معمولا هم میبرم یا اگه هم ببازم توی تیم بهترین بودم.
به امید فرداهای بهتر و پینگ بهتر !!!
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
بدبختانه مشکل تینکر اینه که تا زمانی که بوت نگیرین با پیغام tinker no gank idiot - report tinker pls lose mid و امثال اینا مواجه میشین تقریبا داستان با هیروهای mek user مثل ریزور هم همینه . البته ریزور کمی زودتر میشه گنک کرد باهاش .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
تیم BBC که به خاطرش همه چیمو باختم خدا خیرشون نده
w33 بازیکن فوق العاده ایه ! مخصوصا با هیرو هایی که گفتین ولی هیچ وقت ندیدم بازیکنایی که توی پابلیک خیلی شاخ هستن توی تورنمنت های معتبر حرفی برای گفتن داشته باشن ،This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
دلیلشم نمیدونم شاید به خاطر اینه که فقط بازی فردی دارن و اونجور که باید نمیتونن توی شرایط سخت با تیم هماهنگ باشن ، مزیتی که بازیکنایی امثال Dendi ازش بهره میبرن !
کودکی می بینی رفته از کاج بلندی بالا، جوجه بردارد از لانه ی نور !و از او می پرسی...
In War No One Fights Alone
[̲̅N][̲̅e][̲̅d][̲̅r][̲̅a][̲̅W]
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©