یاد بده ما هم از این کارا بوکولیم
یاد بده ما هم از این کارا بوکولیم
گر سنگ از آسمان ببارد من پارس هستم و زانو نخواهم زد
AmirMahmood (12-16-2014),ANG3L Of W4R (12-19-2014),fever361 (12-17-2014),Mohammad_ai69 (12-15-2014),Mr.Nobody (12-16-2014),Ray[A]n (12-16-2014),WardeN (12-16-2014),YOLO (12-16-2014),[DR.[mmL (12-16-2014),رهی (12-16-2014)
در جوابت میگه : من زمانی که بهترین انسان ها رو ساختم و فرستادم به این سرزمین و اسمش رو گذاشتن ایران ، زیباترین و با قامت ترین و دارای فکر و اندیشه بودن در زمانی که تمام دنیا وحشی بود من بهترین انسان ها رو در خاک ایران گرداوری کردم ، خودتون عرضه نداشتین نگهشون دارین بجای چندتا ادم بیابون نشین اومدن گرفتن خاکتونو ، مردمتو کشتن علمتو از بین بردن کتابهاتو اتیش زدن دم نزدی و هنوز که هنوزه داری باهاش زندگی میکنی پس تقصیر من ننداز !!!!!!!
شمارش پسرا تو باشگاه هنگام وزنه زدن:
۱.یک
۲.دو
۳.سع
۴.چاع
۵.پع
۶.شیع
۷.عفت
۸.عشت
۹.عوح
۱۰.عح
و اما شمارش دخترا توی باشگاه هنگام وزنه زدن :
یک
.
.
تق
وزنه افتاد
صلوات بفرستین
************************************************** ************************************************** **
نماینده مجلس اومده میگه: ما سه میلیون بیکار توی ایران داریم!
آخه مرد مومن ما فقط ۵ میلیون بیکار توی فیسبوک و وایبر داریم
************************************************** ************************************************** **
اصن زن آدم باید موهاش بلند و فر باشه که وقتی داره ظرف میشوره بری چنگ بندازی لای موهاش و سرشو بکشی عقب محکم بوسش کنی بعد اونم دردش بیاد با دستکش کفی بزنه تو گوشت بعد تو با کله بزنی تو دماغش بعدشم دعوا و طلاق و تمام و مهرم حلال ، شیرم آزاد چه رمانتیک
ارو داشت گریه میکرده، میگن چته؟… میگه پشیمونم کاش به حرفاى پدرم گوش کرده بودم !!! میگن مگه چى میگفت؟ .میگه, نمیدونم, گوش نکردم دیگه !!
AmirMahmood (12-16-2014),FCB (12-16-2014),shavn (12-16-2014)
ویرایش توسط WardeN : 12-16-2014 در ساعت 01:29 AM
کودکی می بینی رفته از کاج بلندی بالا، جوجه بردارد از لانه ی نور !و از او می پرسی...
In War No One Fights Alone
[̲̅N][̲̅e][̲̅d][̲̅r][̲̅a][̲̅W]
یه روز جوانی از یک بزرگی پرسید : چرا وقتی دنیا فانیست همه دنبالش میدوون ؟ چرا وقتی پول تو این دنیا جا می مونه همه دنبالش هست ؟ چرا آدم به خاطر پول، دوستش را دشمن می بیند ؟
آن بزرگوار از جیبش یه بسته کبریت درآورد و ۳ تاش رو برداشت؛ دوباره ۲ تاش رو گذاشت داخل قوطی کبریت و اون یکی رو از وسط نصف کرد؛ با اون نوک تیز چوب کبریت لای دندوناش رو تمیز کرد و ………….. گفت : من چه میدونم !!!
تا کی می خواد pudge رو قوی تر کنه؟ هر مپ قوی تر از قبلThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
حالا همه 5 تایی اول بازی با pudge میرن خفت یه نفر از رنج 1000 hook میکنه .
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©