اگه می شد 300000تا تشکر میزدمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اگه می شد 300000تا تشکر میزدمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
گر سنگ از آسمان ببارد من پارس هستم و زانو نخواهم زد
Mohammad_ai69 (12-16-2014)
یه جایی خوندم که اینو نوشته بود واقعا تحت تاثیر قرار گرفتم : ما به فارس نمی گوییم پارس ... زیرا در زبان عربی پ وجود ندارد
ANG3L Of W4R (12-19-2014)
تا حالا نمیدونستی؟ عربی راهنمایی یه سر بزن.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
هر چی داشتیم مرد از باستان حتی الفباش...
این کادو من به عربا
واسه کشف دنیای جدید،صادرات قهوه/زنده باد،یاد آمریکایی های مادر قح.به
زنده باد،صداقت/این واسه مصدق/تقدیم به شاهنشاه بیسواد /تقدیم به مدرس
تقدیم به پول نفت/تقدیم به عرب فقیر/تقدیم به پرچمای سوخته ی دیکتاتور کبیر
اسمشو نگیم...بیاید اسمشو نگیم/از ترس پشت میله جلو میله ها نریم...
Mostafa91 (12-18-2014)
نمیدونم چرا Inventory تو d2l لود نمیشه . پروفایل هم Private نیست
این مشکل زیاد برا ما پیش اومده و اینقدر باید صفحه رو refresh کنید تا مشکل حل بشه یا صبر کنید . شما یه محبتی کنید این سوالات رو در تاپیک مخصوص خود مطرح کنید تشکر از همکاری شماThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بنظرتون بهتر نیس دوتاباز یه تیم داشته باشه ؟
Because you cant understand something
dose not make it WRONG
Dav1d (12-17-2014)
خیلیا اینجا تیم دارن فکر نکنم شدنی باشه ولی اگه بشه و چمد سطحی باشه خیلی جالب میشه :dThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
صبح معمولی یک بچه عرب :
پسر صبح بلند میشه و دست و صورتش رو میشوره و میره سر میز که با پدرش صبحانه بخوره ، پدر میبینه پسرش کمی ناراحته ، ازش می پرسه پسرم چته ؟ پسره میگه بابا از منچستر سیتی که واسم خریدی خسته شدم دوست دارم کل تشکیلات valve رو واسم بخری چون جدیدا رفتم Dota 2 یاد بگیرم میگن خیلی پر طرفداره . باشه بابا میخرمش واست !!!!!
خدایا این اعراب رو حفظ کن و برای ما نگهشون دار
''iMM (12-17-2014),Deuce (12-18-2014),Lone MaMaD (12-17-2014),miniod (12-18-2014),Persian Leopard (12-18-2014),WardeN (12-18-2014),رهی (12-18-2014)
مراقب اینگونه پیامها باشید و به پسوند به امید پسوند png باز نکنید که احتمال ربوده شدن اکانت شما را دارد
فایل پیوست 3281
Mohammad_ai69 (12-18-2014)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©