واسه کشف دنیای جدید،صادرات قهوه/زنده باد،یاد آمریکایی های مادر قح.به
زنده باد،صداقت/این واسه مصدق/تقدیم به شاهنشاه بیسواد /تقدیم به مدرس
تقدیم به پول نفت/تقدیم به عرب فقیر/تقدیم به پرچمای سوخته ی دیکتاتور کبیر
اسمشو نگیم...بیاید اسمشو نگیم/از ترس پشت میله جلو میله ها نریم...
miniod (04-04-2015)
اقا یعنی چی من گفتم اچ پی ترول کمه خودت میخوای کیل بگیری برگشتم بعد تو رفتی فکر نمیکردم نتونی بزنی داشتم دوئلت رو میدیم که دیدم کم اوردی گفتم بر گردم فایده ندارهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
حالا تو مارو ایسگاه کردی
lol
پاشنه بلند دوست داری؟
عجب تیکه ای انداخت.
الکی نیست بهترین سریال نوروز میشه هر سال.
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
عزیز یکم سیاست داشته باش تو ویدئو اصلا اسامی معلوم نیست منم اگر قصد تخریب داشتم تو آپارات آپ نمی کردم نکته دوم مگه تیلیویزیونه داشتی دوئل نگاه می کردی خودت پینگ می کنی بعدشم ... دوئلم تموم شد شما منتظره تکمیل شدن بوتت بودی کلا ویدئو نکته مبهمی توش نیست من نمیدونم چرا الکی دارم توضیح می دم قبل پست دادن یه مشورت می گرفتی من بت می کفتم بیا بگو لگ شدم اون لحظه دیگه این حرفا چیهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
فایل پیوست 3525
دیگه شورشو در آوردن اینا
''iMM (04-06-2015),Amin-Wanted (04-06-2015),ANG3L Of W4R (05-10-2015),Four-Eyes (04-06-2015),javgir (04-06-2015),sadegh_rz (04-06-2015),رهی (04-07-2015)
حتما حتما ببینید.
اخبار ايران و جهان |خبرگزاري فارس| Fars News Agency
مشکل اینه که ما الان همین 128 کیلوبایت بر ثانیش هم نداریم به ما حیلی سرعت بده 65 کیلوبایت هستشThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
هزینه کشور از 3 راه به دستش میرسهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
1. نفت ، گاز ، معادن مختلف
2.مالیات
3.مخابرات (پول اینترنت)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©