یک عکس زیبا ( وقتی داشتم نیکس رو پوش می دادم بازی پاس شد)
فایل پیوست 3526
یک عکس زیبا ( وقتی داشتم نیکس رو پوش می دادم بازی پاس شد)
فایل پیوست 3526
Mohammad_ai69 (04-07-2015)
یه مطلبی اومده به ذهنم گفتم اینجا واسه همه روشن کنم , شمایی که میای میگی ما روس نوب میوفته تو تیممون همه نوبن اون نوبه این بده ... عزیزم گلم هرچقد پول بدی آش میخوری یه نگاه به رنکت بنداز بعد از بقیه ایراد بگیر
Remember , Everyone has bad game.Everyone makes mistakes
Youtube Junkey
باو لامصبا اجازه نمی دن رنکت بره بالا ! روسه تو 3k برای میرانا battle fury گرفته بوودThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
یا مثلا همین چند گیم پیش طرف برای drow ranger اسکیل یکشو تا لول 23 نگرفته بوود
شرایط برا همه یکسانه پس اونایی که بالا میرن چه جوری میرن ؟ اونا هم از همین یارا دارن ولی میرن بالاThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
What happened ? Axe happened
امروز نت کمی مساعد بود رفتم بازی اونم رنک ، کلی خندیدم من رفتم void رو ساپورت کنم که پایین یه خبرایی شد دیدم همه دارن میخندن و میگن * * * * u rubick ، دقیقه 1 friest blood رو کردم اون ور رو دیدم تا روبیک تمام مدت اینا رو انداخته بود بالا ، چند دقیقه اول بازی ، وای چه خنده ای بود ، گفتم یه عکس بندازم . جالبیش اینکه دقیقه 15-20 یادم نیست زیاد ، rubick ، کلا از بازی leave میده و فشاری رو ما میاد که می خواستیم گریه کنیم اخه شما هیروهاشونو ببین . ولی با ساپورت اینها و دقیقه های زیاد بلخره یه امتیاز 24 به رنک ما اضاف شد . خیلیم حال داد .
ایول داداش خوشم اومد داشتی بازم از اینا بزار مرسی واقعا.
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
''iMM (04-08-2015),Amin-Wanted (04-08-2015),ANG3L Of W4R (05-10-2015),Mr.Nobody (04-29-2015),sadegh_rz (04-09-2015),Siavash (04-09-2015),رهی (04-09-2015)
همه Announcer ها این قابلیت رو دارن فقط باید زمان زیادی ازشون استفاده شه که دیالوگ های جدید Unlock بشه تا جایی که من میدونم :دی
Youtube Junkey
sadegh_rz (04-09-2015)
واسه کشف دنیای جدید،صادرات قهوه/زنده باد،یاد آمریکایی های مادر قح.به
زنده باد،صداقت/این واسه مصدق/تقدیم به شاهنشاه بیسواد /تقدیم به مدرس
تقدیم به پول نفت/تقدیم به عرب فقیر/تقدیم به پرچمای سوخته ی دیکتاتور کبیر
اسمشو نگیم...بیاید اسمشو نگیم/از ترس پشت میله جلو میله ها نریم...
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©