وای خدای من من عاشق بازیش تو هری پاتر بودم روحش شادThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
وای خدای من من عاشق بازیش تو هری پاتر بودم روحش شادThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
Deadking (01-15-2016)
یعنی الان اینایی که دارن به این بنده خدا میگن اول به فکر ادب خودت باش یعنی خودتون تا به حال اصلا فحش ندادید تو بازی دیگه ؟! نمیدونستم ایقدر آدم با ادب اینجا داریم.
شـــــگــــفتــــا !!!
Deadking (01-15-2016),reza (01-15-2016),samdeloges (01-14-2016)
خخخخخخخ
من خودم هم کلی فحش خوردم هم دادم
ولی به خود طرف دادم به فامیل دیگه ای ایش کار نداشتم
ولی کلا من آدم آرومو انتقاد پذیریم(عجب تعریفی از خودم کردم خخخخخ) اگه با آرامش اشتباهمو بهم بگن قبول میکنم اگه با فحش بگن تشکر میکنم
اگه خارجی باشه براش در جواب مینویسم Yes I love you too
امتحان کنین همه تا آخر بازی خفه میشن
خخخخخخخخخ
ببخشید من نمیدونم گارنا چجوریه ولی اینکه گفتم برا dota2 جواب میده
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
چقدر دلم برای این بدبخت تو هری پاتر سوخت . خدا بیامرزدش . خیلی بازیش تو هری پاتر خوب بود .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
یه دیالوگ خوف داره تو قسمت 6 میگه
You dare use my own spell aganst me potter? Yes Im the half blood prince
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
یعنی کلمه oMFG رو برای الان گذاشتن این وبلاگ مال سال 78 هست
http://marvinsport.blogfa.com/78102.aspx
حالا تا صبح بیا بگو من پلیر قدیمیم از اینم قدیمی تری؟ این مال زمانی هست که مردم نمیتونستن دوچرخه رو از چرتکه تشخیص بدن
جدا جاش همینجاست! ( مطالب جالب)
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
reza (01-15-2016),Soul Keeper (01-15-2016)
سامان تو دیگ چی میگی؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
تا همین یکی دو سال پیش گریه میکردی تو گارنا که بیای تو cw رات بدیم بازی کنی
حالا بره من با ادب شدی اومدی پست های فلسفی میزاری ؟
*نمیخواستم جوابتو بدم ولی گفتم اگه ندم گذشتتو فراموش میکنی فک میکنی خبریه :X
FIFA_PES (01-26-2016)
فک کنم تا الان نویسندش پیر شده دیگه کارش از این چیزا گذشتهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
آهنگش حرف نداره!! اما یکدفعه از اون سری شهرزاد و آهنگ های غمگین یک آهنگ شاد...
بعد یکجای آهنگاش صداهای پس زمینه یک چیزایی میگن نمیفهمم چیه :دی
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©