یه کدی به ایمیل بازیابی شما میفرسته باید اون کد رو تو اون قسمت وارد کنیدThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
یه کدی به ایمیل بازیابی شما میفرسته باید اون کد رو تو اون قسمت وارد کنیدThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
The enemy of my enemy is my Friend
کد به ایمیلم نمیاد
یه عکس از پیامی که میده بفرستThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
The enemy of my enemy is my Friend
شاید داری به ایمیل اشتباه سر میزنیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
چون استیم دقیقا اسم ایمیلی که کد رو بهش فرستاده رو نمیگه
سلام به همگی. یه کاربر جدیدم.
میخواستم بدونم اگه موقع خرید یا فعال کردن شارژ Steam Wallet از یه آی پی استفاده کنی و تو خرید بعدی از یه آی پی دیگه، امکان داره از استیم بن بشی؟ ((
و اینکه من واسه یه آیتم توی team fortress 2 کشور خودمو از usa به spain تغییر دادم (با vpn) حالا اگه (بعد دو هفته) دوباره به آمریکا با آی پی سابق تغییر بدم و خرید کنم مشکلی پیش میاد؟
ممنون. ^-^
کمک من از ساعت 5 بعد از ظهر تا الان 30 درصد لاست دارم که وقتی زنگ میزنم میگن مشکل نیست میگن ایپی بده من ای پی استیمو میخوام یا حداقل یکی کمک کنه هی دیسی می شم رویه 19 ثانیه دوباره چند ثانیه بعد اینجور میشه تورو خدا کمک کنیدو ای پی استیمو بدین چون Steamcommu... رو میزنم لاست 0 درصده اما تو بازی 30 درصد
سلام خوش اومدیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
نه فکر نمیکنم اگر با قندشکن وصل بشی و ای پی رو عوض کنی فکر نکنم بن بشی در صورتی بن میشی که با یک سیستم دیگه login بشی ( البته خیلی مطمئن نیستم )
این احتمال زیاد مشکل از isp هست معمولا وقتی زنگ میزنی به همه میگن مشکلی نیست!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من خودم خیلی اینطور شدم دقیقا میدونم چی میگی رد لاین میاد بالا روی 19 گیر میکنه دوباره وصل میشه وقتی اینطور شدم کمی تحمل کردم بعد از چندروز خوب شده....
اگه نت مخابرات داری دهنت سرویسه هرکی الان نت مخابرات داره 2 ماه لوس 50% افتاده به جونشThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اگه نت شرکت دیگه داری اول اسم اپراتو و کدش رو بپرس اگه درست نکردن زنگ بزن شکایت کن ازش تو همون پشتیبانی یه بخشی هستش
نه خیر من نت مخابرات دارم و واقعا ازش راضی هستم.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
پینگم روی 120 هست و پکت لوس هم اصلا ندارم.ولی پینگ بعضی مواقع نزدیک 200 میشه.ولی تقریبا 120 ثابته.
در ضمن من بدونسرویس کاهش پینگ!
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©