از کدوم شرکت داری؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
از کدوم شرکت داری؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
"I'm the beast of bedtime tales."
پارس انلاین-تبریز
طرح دانشجویی 2مگ
speed rate 16mb
dl speed 2mbps
ping 8.8.8.8 : 112ms ~120ms
62gb -12month
68tomn
البته به درخواست خودم
پروفایل گیم برام بستن
اسپید ریت رو به درخواست خودم اوردن رو 6 مگ
من زیاد اهل دانلود نیستم ولی گیم چرا
Mohammad_ai69 (11-17-2015),reza (12-02-2015)
دوستان کسی برای افزایش دالنود از استیم نظری نداره سرعت منو توی این عکس نیگا کنید ته سرعت همینه نتم 1 مگ نا محدود مخابراته ممنون میشم رسیدگی کنین(کشور رو هم چند با عوض کردم قند شکنم جواب نداد)
http://8pic.ir/images/0fnx1tkvq0lbrmum6if5.png
The great warriors are in the dark forever
عوض کردن Region/ سرور میتونه کمک کنه(من 2مگ محدود مخابرات دارم از germany - frankfurt استفاده میکنم سرعتش بد نیست)This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
سلام میگم اکانت دارم قفل شد استیم دیگه نمیذاره ازش استفاده کنم چیکار کنم؟؟
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
سلام
من قبلا یه اکانت قدیمی استیم داشتم اما یادم رفته
الان هم که اکانتای جدید باید فعال سازی بشه رایگان نیس
چجوری میتونم اکانت قبلیمو پیدا کنم ؟ ایمیلشو یادمه
می بخشید اینجا سوال میکنم ولی من دوتا رو به صورت بکاپ استیم نصب کردم بازیم میکنم ولی هرچی داخل بازیایتمی میده یا پولی میده داخل دوتا نمیاد مثلا ایتم doom رو پیدا کردم ولی وقتیمیاد بیرون همون یه لباس رو داره ولی لباس قابل خرید یا اونایی که داری رو نشون نمیده
سلام ببخشید کسی اینجا استیم و دوتا2 رو روی ویندوز 10 اجرا کرده؟
مشکلی نداشتین در رابطه با تایم اوت و ارور نتورک در هنگام اپدیت استیم؟
آقا من تازه استیم رو دانلود کردم ، تو ویندوز 10 اجرا کردم برای اولین بار شروع کرده به اپدیت
یه مشکلی داره مثلا تا 3.700 کیلوبایت دانلود میکنه بعد چند ثانیه گیر میکنه و دوباره از 3000 شروع میکنه و تو 4000 گیر میکنه . یه سری دوساعت گذاشتم موند اخر اومدم دیدم رو 5هزارتاست تازه
کسی میدونه مشکل از چیه؟ راهنمایی کنید لطفا
شما باید برید سایت استیم فکر کنم اخرین اپدیت رو از اونجا بگیرین بعد احتمالان یه اپ دیگه هم خودش میکنه و تمامThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
reza (12-05-2015)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©