3 روز و 12 ساعته که استیم من اصلا لاگین نمیشه
3 روز و 12 ساعته که استیم من اصلا لاگین نمیشه
سلام . دوستانی که دچار اختلال در steam شدن به این صورت عمل کنند 100 در صد تا چند روز دیگه درست میشه به سایت internet.ir برید بعد در قسمت تماس با ما گزینه انتقادات رو بزنید فقط توجه داشته باشید که تیتر خیلی مهمه . این تیترو بزنید : اختلال در اتصال به سرور steam و توضیحاتم که خودتون میدونید . من این کارو کردم بعد بهشون زنگ زدم گفتن اگه شکایت های مکاتبه ای زیاد باشه حتما رسیدگی میشه . اینم شمارشونه 38582314-021
Helpax (05-07-2013)
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
فقط باید صبر کرد , این چیزی نیست که بخوان یکی یکی درست کنن
اینجور که من شنیدم تا چندروز دیگه درست میشه , فقط باید صبر کرد و با این پیگیری ها و این درو اون در زدن راهی درست نمیشه
همین طوری سایتش فیلتره خیلی حرف بزنیم خودشم میارن پایین
از یکی از دوستان شنیدم که سیستم فیلترینگ جدید به این صورت عمل میکنه که وقتی شما به مدت 1 دقیقه به یک آی پی ثابت جدید متصل میشید، دیسکانتک میشید. واسه همین Steam هم با Tunnel کردن، باعث DC شدن میشه.
حالا صحت داشتن یا نداشتنش رو نمی دونم. تنها گفته ای بود که شنیدم.
Mr.Nobody (05-07-2013)
من به steam وصلم دیسی هم نمیشوم ولی وقتی میرم تو بازی از بازی بعد 30 ثانیه میوفتم بیرون در کل steam دیگه دیسی نمیشه فعلا مشکل سرور های dota2 است
بازی هم میشه واچ کرد !!!!!!!!!
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
برای من از امروز صبح وفتی کانکت رو میزنم در کمتر از 1 ثانیه ارور میده و میره رو آفلاین مد. انگاری پرتش برای من بسته شده لول :دیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
wow سرور داخلی داره واسه همینه . مشکل هم هیچ ربطی به استیم نداره .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اتفاقا جای تشکر داره از مسئولین .
چون مسئولین با تدبیر ما متوجه شدند که الان تا 30 خرداد ماه فصل امتحانات دانشگاهها و مدارس است به همین دلیل این کارو کردن .:d
من جا داره از همینجا دست تمام مسئولین رو ببوسم .:d
مسئولین به فکر ما هستن اما ما غافلیم :d:d:d
ویرایش توسط Jenius007 : 05-07-2013 در ساعت 01:18 PM
ما که دانشگاه رو تموم کردیم از صبح تا شب تو خونه ایم تکلیفمون چیه ؟
برو سر کار به زدنگیت سروسامون بده زن بگیر بچه بیار اونم 2 بار :دیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©