سلام
من یه بازی رایگان دانلود کردم {America’s Army} وقتی میخوام رستور کنم ازم CD KEY میخواد.. چیکار کنم؟!!؟
سلام
من یه بازی رایگان دانلود کردم {America’s Army} وقتی میخوام رستور کنم ازم CD KEY میخواد.. چیکار کنم؟!!؟
این بازی ها فقط چند روز رایگان هستن برای جذب مشتری و دوباره برمیگرده به حالتی که cd key می خواد شما باید صبر کنید دوباره واسه چند روز رایگان بشه تا بتونید بازی کنید یا cd key بخرینThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
سلام دوستان
من در تاریخ 9 اکتبر یه استیم ولت 20 دلاری از امازون خریداری کردم و همون روز ان رو در ایدیم وارد کردم.
استیم والت من 20 دلار شارژ شد ولی در مارکت زمان خرید به 30 روز انتظار همش اشاره میکنه.
زمان خرید بازی هم ارور نارنجی میده .
دوستان یه راهنمایی بفرمایید .. ممنون میشم .
شما از دوتا 2 همون موقع میتونید خرید کنید ، اما برای مارکت ، بار اول باید 30 روز صبر کنید تا فعال بشهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
N e M e S i S (11-14-2014)
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
یعنی میتونم از داخل خود بازی ست خریداری کنم ؟
خوب مرد مومن من میگم 9 اکتبر . ولی امروز 13 نوامره یعنی 34 روز از اون 30 روز گذشته ولی همچنان لاک هست .
از داخل بازی هم این ارور رو میده "
There seems to have been an error initializing or updating your transaction.
و و و و و
ویرایش توسط N e M e S i S : 11-13-2014 در ساعت 11:52 PM
برا ما 30 روز بود اما یکی از دوستان میگفت تغییر کردهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اما توی بازی مشکل از ای پی شماست . خودم روز اول خرید کردم ، ای پی رو چک کنید ، همون ای پی باشه که باهاش steam wallet رو ثبت کردین ، اما برای مارکت باید صبر کنید ، زمانی که وارد مارکت میشید معمولا پایین دست راست فکر کنم زده چند روز دیگه براتون فعال میشه ، زمان باقی مانده رو میزنه
نمیشه باز هم امتحان کردم .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
نه چیزی از زمان باقی مانده رو نزده .
اگر مشکلتون تا 2-3 روز اینده درست نشد یه تیکت به پشتیبانی استیم بزنید حتما ج میدن و راهنمایی لازم رو میکننThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
دوستان من نت دارم میخوام کانکت شم استیم اررور میده :l
چرا؟
قندشکن هم on کردم
واسه کشف دنیای جدید،صادرات قهوه/زنده باد،یاد آمریکایی های مادر قح.به
زنده باد،صداقت/این واسه مصدق/تقدیم به شاهنشاه بیسواد /تقدیم به مدرس
تقدیم به پول نفت/تقدیم به عرب فقیر/تقدیم به پرچمای سوخته ی دیکتاتور کبیر
اسمشو نگیم...بیاید اسمشو نگیم/از ترس پشت میله جلو میله ها نریم...
دوستان استیم من لاگین نمیشه یا همه اینجورین؟
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©