تو بالا آوردن مشکلی نداریم ولی پشت هم dc میده.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
تو بالا آوردن مشکلی نداریم ولی پشت هم dc میده.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
توی dc شدن مشکل نداریم توی بازی کردن داریم
راستش رو بخواید من دیشب بازی mouz با ROX.KIS بازی سوم رو کامل دیدم ! راه حلش هم این هست که چند بار ریکانکت کنید تا بازی درست بشه البته هر دو اینها ساعت 11 12 شب انجام شدن
چرا که ساعت مثلا 8 تست کردم اینجوری نمیشد و وقتی میخواستی ریکانکت بکنی dismiss میداد. دلیل بر ذکر این حرف این هست که این مشکلی که به وجود آمده اولا دائمی نخواهد بود ثانیا از طرف استیم نیست و ثالثا انشالله بزودی حل خواهد شد.
از چیزی ک هستیم نمیتونیم فرار کنیم پس خواهش میکنم انقدر تو این موضوعات اینترنت حاشیه نرید و بحث های سیاسی انجام ندید چرا که از این لحظه به بعد کاربرانی که از الفاظ بد یا طعنه آمیز و هر گونی متنی که از سوی مدیر سیاسی تلقی شود استفاده کنند اخطار خواهند گرفت.
تنها راهنمایی من برای پر کردن اوقات فراغت شما عزیزان این هست که به گذاشتن آموزش هیرو ها یا آپلود دمو ها و دیگر چیز های مربوط به دوتا بپردازید تا این وقتی که صرف میکنید مفید باشه و چند نفر دیگر هم از آن استفاده کنند.
من خودم فردا 2 تا ریپلی آپلود میکنم تا بچه ها ببین هم وقتشون پر بشه،به تجارب بازیشون افزوده بشه و اگر شد دربارش بحث کنند.
اینجور لحظات ک پیش میاد بجای ای وای ای وای گفتن و سرزنش کردن بهتر هست دست همدیگر رو بگیریم و با استفاده از همین دوتا یا برخی مطالب جالب دیگران و خودمون رو سرگرم کنیم زبونم لال قیامت نشده که همتون اینطوری رفتار میکنید.
دو تاپیک قبلی مرتبط با این موضوع بدلیل وجود برخی واژه ها و کلمه های سیاسی و طعنه آمیز به صورت کلی حذف شدند. در همین تاپیک نیز چندی از پست ها مورد داشتند اما از حذف آنها چشم پوشی شد.
سپاسـ
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
620bOLi (05-06-2013),A3dvjk (05-06-2013),Jenius007 (05-06-2013),Mohammad_ai69 (05-06-2013),Sharingan (05-06-2013)
دوستان به نظر من هم اینها می خواستند س... و keiro را از کار بندازند که به اشتباه این اتفاق برای سیستم های دیگه هم افتاده
این قضیه حتما درست خواهد شد چون تنها مربوط به بازیهای آنلاین نیست
و در آخر لطفا ادمین تمامی پست های ناجور رو ویرایش کنه چون من همشون رو چک کردک و واقعا نافرمه , حتی بعضی پست های خودم
تو خبرگزاری ها فعلا نوشتن که مشکل از کابل اصلی اینترنت ایران هست که از ایتالیا میگذره و طرفای کانال سوئز هست.
و این نکته رو هم گفتن که موقتی هست و به زودی درست میشه !
ایشا... که راست گفته باشن
منبع :
http://www.isna.ir/fa/news/92021408929/%...8%B1%D8%AF
آیا بین سرعت اینترنت و انتخابات رابطه ای هست؟
اینترنت پرسرعت پیشکش، اختلالات اینترنت را حل کنید! | سیتنا
این رو هم بخونید البته :
همشهری آنلاین: کندی اینترنت در ایران به دلیل قطع کابل دریایی ایتالیا
هرچی هست زود درست شه دیگه ادم اعصابش خورد میشه به استیم نگا میکنه هی قطع وصل...
راست میگن دیگه بابا تو ایتالیا قطع شده کشورای منطقه هم نتشون قطعه! برای همین فقط ما ایرانیا تو استیم dc میشیم :دیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
انشاالله زودتر درست شه خخخخ :دی
نقل قول یکی از بچه ها از سایت fairplay که آشنایانی داره که تو زیرساخت هستند
Moshkelat Bekhtere Ine Ke System Filtiring Iran Ro Daran Be Tore Kol Avaz Mikonan Hamin e ....
Va 1 System Jadid Vase Rah Andazi VPN haye Ghanoni Ba 1 Port Khas Ke Be Tore Kol Ro On Port Modiriat Dashte Bashan
Albate In System VPN Ke Az Ghabl Shoro Shode Va Bishtar Bekhatere System Jadid Filtiring e Ke In Moshkelat Pish Oomade !
Chize Khasi Nist Kame Kam Ta 3-4 Ruz Dg Fix Mishe .....
Shayad Bahoneye Khobi Bashe Vase Ma Bekhatere Emtehanat ....
Age 1 Site Filter Shode Mese Youtube Ro Va Konid Title On To Mooroorgar Avaz Shode Masalan Mizane F1-1PM ... Systeme Jadide dg ..
Negaran Nabashid Bazam Bazi Mikonid
Mvoafagh Bashid
FCB (05-06-2013),Mohammad_ai69 (05-06-2013),Mr.Nobody (05-06-2013)
Tamame Bazi haye Online ? chi migi ? man daram Molten WOW bazi mikonam ba Latency 160
man ke migam Moshkel az Steam hastesh
chon man na toye WOW na Toye HON in moshkel ro nadaram
albate hanooz HON ro test nakardam
سلامThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
امیدوارم که اینطور که شما میگید باشه ولی من خیلی به قضیه خوش بین نیستم.
مگه همین چیزی که الان هست هم.ن اینترنت ملی نیست با این تفاوت که با تکمیل این پروژه دیگه استیم کلا no conection میشه و همین نصفه نیمه هم نداریم ؟
این یارو مصاحبه کرده میگه ثبت دامنه ir داره میترکونه و میخوایم به هرخونه یک خط اینترنت پر سرعت بدیم به نظر من این حرفها و این مشکل جدید بو داره یعنی آقا کلا نمی خوایم به خارج وصل بشیم از همین تولید داخل (سایتها با دامنه ir ) مگر در موارد خاص که دست خودشونه
کلا داره دور کشور دیوار میکشه به صورت عمومی مگردر موارد خاص که هدفمند به یک سری امکاناتی میدن
ویرایش توسط dante : 05-06-2013 در ساعت 11:00 PM
نمیدونم فقط منم یا نه ولی دیگه بدون هیچ معطلی استیم میره رو آفلاین مد!
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©