گویا عکس پس زمینه ی داخل دوتا رو تغییر میده. البته من اینو شنیدم مطمئن نیستم.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
گویا عکس پس زمینه ی داخل دوتا رو تغییر میده. البته من اینو شنیدم مطمئن نیستم.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اين كارتا فقط جمع كردنيه مخصوص دوتا هم ني از همونايي كه بجه بوديم جمع ميكرديم كانتر استرايكم كارتاش قشنكه
دوستان دوباره سوالم رو میپرسم :
کاری میشه کرد که این استیم موقع لوگین شدن فول از پهنای باند بکشه ؟
اخه با 1 یا 2 kb کشیدن 3 ساعت طول میکشه که باز شه
موقعی که استیم ران میشه ( حتی موقع کانکتینگ ) برو تو Task Manager بعد از تبه Processes برو رو Steam بعد کلیک راست کن Set Priority رو بزار رو High.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
شاید جواب داد مطمئن نیستم.
Mohammad_ai69 (05-24-2013)
دوسته عزیز می تونی از نرم افزار NetBalancer استفاده کنیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
به وسیله این می تونی استفاده استیم از نت ببری بالا
Mohammad_ai69 (05-24-2013)
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quoteتست میکنم ، همین که زحمت کشیدین پ.خ دادین خودش ارزش دارهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Sharingan (05-24-2013)
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quoteدرجواب باید بگم این کارت ها بتا هست فعلا و تا کامل بشه زمان میبره ، و هیچ ربطی به داخل دوتا نداره و پروفایل استیم شما رو تغییر میده لول میده و .....This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بازی های Dota 2 و Team fortress 2 حتما باید یک آیتم در بازی خریده باشین (یا بازی رو خریده باشین) که کارت دراپ بشه براتون.
برای مثال هر لول از دوتا 2 8 کارت لازم داره که بازی فقط 4 تا دراپ میکنه و بقیه کارت ها رو باید مبادله کنید ، و کلا 5 لول بیشتر نداره.
لول استیم هم از 1 تا 10 هر 100 xp یک لول هست و 10 تا 20 هر 200 و ...
اگر توضیحات بیشتر لازم داشتین بگین تا راهنمایی بکنم
صفحه استیم :Steam Community :: Steam Trading Cards
Set Priority برای نمایش اطلاعات برنامه در task manager هست ، فرضا اگر شما low قرار بدی کند بروز میشه و high قرار بدی سریع بروز میشه و اگر real time قرار بدی با زمان واقعی بروز میشهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
این هم یک مدل جدید دانلود و آپدیت بازیهای استیم به صورت نامرئی ، سرعت صفر ،حجم دانلود صفر ولی جالب اینجاست بازی داره دانلود میشه و دوتا2 هم داره اپدیت میشه با سرعت خوب
.................................................. ...
من پارسال سی دی کی دوتا2 را خریدم و یک مدت پیش هم خودم با ویزا کارت ، 2 عدد کلید خریدم ، امکانش هست که برای من کارت دارپ کنه ؟؟؟بازی های Dota 2 و Team fortress 2 حتما باید یک آیتم در بازی خریده باشین (یا بازی رو خریده باشین) که کارت دراپ بشه براتون.
ویرایش توسط davidkami : 05-25-2013 در ساعت 05:34 AM
تست کردم عالی بود ، استیم رو توی 30 ثانیه باز کرد و تنظیم که کردم کل پهنای باند رو کشید برای استیم !This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
.................................................. ...........
دوستان همگی با دانلود کردن استیم اشنا هستین و برا اپدیت هم خیلی خوب از پهنای باندتون استفاده نمیکنه و این صحبت من تنها نیست همه میگن برای اپدیت دوتا 2 و .... در کل بهتون پیشنهاد میکنم این برنامه رو امتحان کنید الان دارم استفاده میکنم و اپدیت دارم میکنم دوتا 2 رو ، انگار داره با idm دانلود میشه ! ازش میکشه حسابی . البته تنظیماتش دست خودتونه که چقدر بکشه
ویرایش توسط Mohammad_ai69 : 05-25-2013 در ساعت 09:56 AM
حتما دراپ می کنه ولی شما برا دستیابی به سیستم نیاز به اکسس دارین چون هنوز بتاس! من سه تا اکسس دارم ولی از قبل قولش رو به سایرین دادن ولی می تونید تو همون لینکی که اقا حسین دادن برین گروپ رو پیدا کنید عضو شین و منتظر بمونین تا ایوایت شینمن پارسال سی دی کی دوتا2 را خریدم و یک مدت پیش هم خودم با ویزا کارت ، 2 عدد کلید خریدم ، امکانش هست که برای من کارت دارپ کنه ؟؟؟
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©