یه سوال داشتم در مورد بازی apb
سرور های بازی تو نسخه استیمش فرق میکنه؟یا می شه بازی رو از سایت اصلیش دانلود کرد بعد رو استیم بازی کرد یا یه سره حتما باید از استیم دانلود کرد؟
یه سوال داشتم در مورد بازی apb
سرور های بازی تو نسخه استیمش فرق میکنه؟یا می شه بازی رو از سایت اصلیش دانلود کرد بعد رو استیم بازی کرد یا یه سره حتما باید از استیم دانلود کرد؟
کسی هست امروز استیم وصل شده باشه
اگه وصل شده راهشم به ما بگه با همه چیزم امتحان کردم نشد
من وصل بودم مشکلی هم نداشتم. از vpn برای وصل شدن استفاده کنیدThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
bloodthirsty (10-19-2012)
سلام من به دو تا از دوستام اینویتیشن دادم ولی بدون چیز نمی تونن وارد بازی بشن:دی پلی دوتا میزنن این ارورو میده cannot connect to server (region restricted)
دوست عزیز من منظورتونا درست نفهمیدم درست توضیح دهیدThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
bloodthirsty (10-20-2012)
سلامThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
به دوستتون بگید با شبکه مجازی اختصاصی (V*p*n) بازی رو Run کنند.
چرا که ظاهرا محدودیت منطقه ای یا ملیتی داره ! (region restricted)
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
bloodthirsty (10-20-2012)
من dota 2 دوتا ازش تو اینوتوری داشتم که واسه دو تا از دوستام فرستادم اونا هم نصب کردن ولی موقعی که play میزنند ارور بالا می ده با وی پی می تونن وارد بازی بشن و بازی کنن ولی بدون اون ارور بالا رو می ده!منم دو تارو دارم معمولی میرم توش چرا واسه من این ارورو نمی ده ولی مال اونا میده؟cannot connect to server (region restrictedThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
خیلی چیز عجیبیه که خود کی ال ریجن باشه و گیفت ها ریجن محدود1 از پلی دوتا بردی؟
مشکل شما کاملا واضحه
بازی دوتا 2 دو نوع ریجن داره یکی SEA شامل کشور های مالزی و تایلند و...
و دیگری شامل : اسیا . اروپا . امریکا و دیگر مناطق میشه
کی اونا ماله SEA هست و مال شما تغریبا Free . به خاطر همین بازی دوتا 2 Region Lock شده و این پیغام رو برای شما میده
در اصل هم نمیشه بازی که Free هست رو با SEA جایگزین کرد یعنی مشکل فقط با تعویض اکانت و یا استفاده از v()P()N همون منطقه حل میشه
bloodthirsty (10-23-2012)
میخوام دوتا 2 رو بدم به یکی از رفیقام send gift رو میزنم اتفاقی نمیوفته و trade هم که تا یک ماه دیگه ! ! !
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©