بچه ها steam از شیلترینگ در اومد مگه؟
من از دنیا عقبم یا فندق شکنم on هستش؟
بچه ها steam از شیلترینگ در اومد مگه؟
من از دنیا عقبم یا فندق شکنم on هستش؟
Four-Eyes (01-03-2015)
فکر کنم بیلترینگ هوشمنده، بعضی دامنه هاش بازه، مثلاً Store بازه ولی Community بستسThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
کودکی می بینی رفته از کاج بلندی بالا، جوجه بردارد از لانه ی نور !و از او می پرسی...
In War No One Fights Alone
[̲̅N][̲̅e][̲̅d][̲̅r][̲̅a][̲̅W]
نه همون فیلترینگ قدیمه و ادرسWelcome to Steam بازه ولی Steam Community فیلترThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Mohammad_ai69 (01-04-2015)
آره از اون لحاظ زیادم هوشمند نیست ولی در کل منم همینو گفتم دیگهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
کودکی می بینی رفته از کاج بلندی بالا، جوجه بردارد از لانه ی نور !و از او می پرسی...
In War No One Fights Alone
[̲̅N][̲̅e][̲̅d][̲̅r][̲̅a][̲̅W]
سلام دوستان عزیز
امروز ساعت حدود 3 عصر تو بازی بودم که بازی تموم شد و اومدم بیرون ولی دیدم صفحه ای اومد که میپرسه لفت گیم یا ری کانکت ...
میزدم ریکانک نمیرفت تو و خطا میداد و آخر لفت زدم ...
بعد دیدم دوتا دیسکانت شد و دیگه وصل نشد .
اومدم بیرون از بازی تا دوباره برم شاید درست بشه
ولی الان بازی که باز میشه توی لودینگ منتظر میشه که به سرور های دوتا وصل بشه ولی اصلا وصل نمیشه
از هر کس هم پرسیدم همین رو میگه
با شیلترشکن و اینا هم زدم ولی بازم درست نشد
کسی این مشکل رو داره ؟؟؟
صبح هم استیم یک پیام گذاشته در مورد ورکشاپ و اینا ولی نگفتن که سرور هاشون قراره این طوری بشه
کسی چیزی میدونه بگه که ما هم بدونیم
ماله همه این طوری شده :d
دوستان کمک کنید خواهشا یک ماه شد ممنون میشمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بازی رو میخواید پلی بدید؟اگه میخواین که باید به این آدرس کپی کنیدشThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
c:\steam\steam apps\common\counter -strike global offensive
کپی کن در ضمن بگم من هم دوتا رو داشتم فقط فولدرش رو ولی نمیتونستم پلی بدم چون این فولدر بصورت پیشفرض روی درایو c تنظیم شده
واسه کشف دنیای جدید،صادرات قهوه/زنده باد،یاد آمریکایی های مادر قح.به
زنده باد،صداقت/این واسه مصدق/تقدیم به شاهنشاه بیسواد /تقدیم به مدرس
تقدیم به پول نفت/تقدیم به عرب فقیر/تقدیم به پرچمای سوخته ی دیکتاتور کبیر
اسمشو نگیم...بیاید اسمشو نگیم/از ترس پشت میله جلو میله ها نریم...
دوستان اکانتی که lock شده باشه رو چطوری بار کنیم؟
واسه کشف دنیای جدید،صادرات قهوه/زنده باد،یاد آمریکایی های مادر قح.به
زنده باد،صداقت/این واسه مصدق/تقدیم به شاهنشاه بیسواد /تقدیم به مدرس
تقدیم به پول نفت/تقدیم به عرب فقیر/تقدیم به پرچمای سوخته ی دیکتاتور کبیر
اسمشو نگیم...بیاید اسمشو نگیم/از ترس پشت میله جلو میله ها نریم...
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©