شرمنده زیاد سوال می کنمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اخه می خوام نت رو عوض کنم
حوالی چوگان هستی ؟! جــای دیگه !؟
شرمنده زیاد سوال می کنمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اخه می خوام نت رو عوض کنم
حوالی چوگان هستی ؟! جــای دیگه !؟
اینجا تاپیک پرسش و پاسخ استیم هست. در مورد اینترنت در تاپیک زیر بحث کنید:This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بحث و گفتگو در مورد اینترنت و isp های ایرانی - صفحه 9
PROmason (05-09-2013)
مدیر عزیز شما هم یه اطلاع رسانی کنید ببینیم برا شما استیم در چه وضعیتی هستش . من که گذاشتم یه مقدار اپدیت شد بعد میگه که اینترنت شما کانکت نیست .
مدیران یه کم اطلاع رسانی کنید لطفا . خوب ما از زبان کی باید بشنویم ! هر دقیقه میایم سایت تا خبری نیست در صورتی که همه میگن نت درست شده !
برای من دیروز مشکلش حل شد.آپدیت هم شده بود.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
الان هم مشکلی نداره . البته هنوز وقت نکردم تو بازی برم.
نظرتون در مورد این ارور چیه . البته بعده 10 دقیقه که از اینترنت میکشه موقع بالا اومدن این ارور رو میده . راه حلی پیشنهاد بدین ممنون میشمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اینترنتتون مشکل دارهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
احتمال زیاد تایم اوت زیاد میده و نمیتونه کانکت بشه.شاید هم هنوز مشکلش کامل برطرف نشده
کار خاصی نمیتونید انجام بدید بجز صبر کردن
برای من هم بعضی موقع ها اینطوری میشه
Mohammad_ai69 (05-09-2013)
تایم اوت که حتی 1 دونه هم نداره ! خیلی کم شاید بعضی وقت ها 1 دونه
شاید مشکل حل نشده و باید صبر کنم . ممنون
من از امروز صبح نتم کاملا فیکسه حتی تو سرور اروپا یک دست شد بازی کنم پیشنهاد میکنم حتما مودم رو روشن خاموش کنید
و برای باز کردن استیم از گزینه run as adminstrator استفاده کنید اینجوری شاید مشکلتون حل بشه.
World Should Feel PAIN
Mohammad_ai69 (05-09-2013)
دوستانی که مشکل کانکتینگ دارن و نمیتونن کانکت شن. این رو یه امتحان کنن ضرر نداره. من خودم نمیتونستم کانکت شم ولی با این مشکل کانکتینگم حل شد.
How to reset Internet Protocol (TCP/IP)
من پست های قبل که مشکلم رو مطرح کردم پای pc رفیقم نشسته بودم حالا پای سیستم خودم که نشستم همون اول با run as adnibstrator اوردم بالا ، خدا رو شکر الان 45 مگ رفته . نت هم، دوتامون از مخابراتیم و توی یک شهر و نزدیک همیمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اینو برا دوستانی گفتم که مشکل دارن و خواستم بگم اینطور برنامه استیم رو هم بیارن بالا
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©