بله !
مشکل از اینجا بود : قوانین جدید Valve برای کنترل Spam و Scam | دوتا 2 پرشین
یعنی برینم تو این شانس....
بله !
مشکل از اینجا بود : قوانین جدید Valve برای کنترل Spam و Scam | دوتا 2 پرشین
یعنی برینم تو این شانس....
دلــم « آرامـــش » وارونــه مــی خــواهــد !
شُ م ا ر ا
Steam ID : Benykhan1998
Nick Name : BenyKhan
ID Number : 238142159
اکانتتو چون تازه ساختی باس حداقل 1 بازی 5$ بخری اونم با wallet چون بازی های گیفتی نمیشهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
.................................................. .........
سلام
من بخوام تو استیم یه نفرو اد کنم باید چیکار کنم
با تشکر
برو 1 اکانت قدیمی از دوستات بگیر یا می تونی بری wallet شارژ کنی و 1 بازی 5$ بگیری )This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
.................................................. .........
قانون جدیده استیمه ؟!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ویرایش: لینک پست 831 رو بعدش دیدم.
ویرایش توسط WardeN : 04-24-2015 در ساعت 09:56 AM
کودکی می بینی رفته از کاج بلندی بالا، جوجه بردارد از لانه ی نور !و از او می پرسی...
In War No One Fights Alone
[̲̅N][̲̅e][̲̅d][̲̅r][̲̅a][̲̅W]
ممنون
دلیلش ایدی های جدید زیادی هستش که افراد برای رنک می سازن و بیشتر این ایدی ها بعدا مورد استفاده قرار نمیگیره برا همین این قانون رو آورده که نتونین از قابلت استفاده کنید تا با خرید بازی اون ایدی رو safe کنید
WardeN (04-24-2015)
اضافه کنم شما میتونید با گیفت هم آیدی رو آنلیمیت کنید. این حرکت فقط برای رفع sp در بازی های f2p مثه d2 و tf2 که تحت استیم هستن و آیتم دراپ دارن انجام شده. کافیه یه بازی که Free نباشه رو رو اکانتتون داشته باشید "فرقی نمیکنه گیفت،cd key, etc"
البته فکر کنم خرید Cpd دوتا هم آنلیمیت کنه "یک فرضیه است "
سلام از اون موقع که اومدم تو بازی دوتا دو هر روز یک گیگ از حجمم میره میشه راهنماییم کنین؟؟
اینو چک کن:This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
توی تنظیمات بازی network quality رو روی low بذار .
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©