vpn چیه؟
vpn چیه؟
vpn سرویسیه که فرض کن یه سیستم یه جای دیگه دنیا گزاشتن تو بهش وصل میشی و از ایپی اون استفاده میکنی یعنی همه میبینن تو داخل اون سیستم هستی
کاربرد های مختلفی مثل کاهش پینگ و دور زدن محدودیت اینترنت و یه سریا از مدل پیشرفته ترش vpsاستفاده میکنند که اونم کاربرد های خودش مثل سرعت نت فضایی داره
سلام من گارنا نصب کردم ولی قسمت لن بازی کانتر استرایک رو نداره چی کار کنم؟؟؟؟؟؟
با سلام وتشکر فراوان از تمام دوستان به خاطر مطالب مفید که ارایه دادن . من یه مشکل دارم اساسی... من گیم نت دارم و dota2 رو کل سیستمها نصب هستش و هر روز که اپدیت dota میاد من باید کل استیم رو دوباره کپی کنم رو سیستمها و این کلی وقت گیره. اگه میدونید که دقیقا چه فایلی اپدیت استیم هستش تو فلدر استیم تا من همونو فقط کپی کنم تا اذیت نشم . ممنون میشم اگه هر چه زودتر راهنمایی کنید .تشکر
آپدیت ها جای خاصی نمیرن عزیز و بعد از دانلود نصب میشن...This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
حالا بسته به آپدیت هم هر فایلی در قسمت خاصی نصب میشه و لذا تشخیصش سخت خواهد بود که دقیقا چه فایل هایی اضافه شدند و یا ویرایش شدند.
پیشنهاد من به شما اینکه آپدیت های زیر 100 مگابایت رو اگر براتون مشکلی نداره برای صرفه جویی در وقتتون هم ک شده توسط هر سیستم و به صورت جدا دانلود کنید و برای آپدیت های حجیم هم همون بکاپ بگیرید که متاسفانه وقت زیادی میگیره اما به صرفه تر هست.
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
reza (11-01-2015)
ممنون از راهنماییتون...This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
استیم من در هنگام بکاب یک بازی این ارور رو میده
http://8pic.ir/images/6luzjf1k8v7fi5ekx85z.png
لینک صفحه استیم ساپورت که اونجا هست رو بدید...
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
تو اون لینک فقط خود ساپورد استیم میاد و باید سرچ کرد https://support.steampowered.com/?l=...&errorvalue=26
خب همین موضوع رو با اسکرین شات به اونجا گزارش بدید مشکلتون حل میشه.
تو بخش مخصوص خود بازی تیکت رو بفرستید.
- جبران خلیل جبران
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©