مطمئن باش ارزش این ایتمایی که الان داری خیلی کمتره میدونی چرا؟
سال پیش من شمشیر وال ادمیرالو دادم به جاش 2 تا ایمورتال دیگه گرفتم بعد فهمیدم که ارزشش بیشتر از این حرفهاس
برای مشاهده کامل و استفاده از تمام امکانات انجمن ثبت نام کنید
مطمئن باش ارزش این ایتمایی که الان داری خیلی کمتره میدونی چرا؟
سال پیش من شمشیر وال ادمیرالو دادم به جاش 2 تا ایمورتال دیگه گرفتم بعد فهمیدم که ارزشش بیشتر از این حرفهاس
دقیقا من امروز dk با سه باکس اینمورتال داشتم که بازشون نکردم و اون dk رو هم با odachi که توی chest برام دارپ شد بدست اوردم ( جالبیش اینکه تنها یک باکس و یک کی داشتم !!!! و با همون یک دونه odachi with Kinetic داد فول مد نبود پس 3 کی میرفت ) و سه تا جعبه هم کتاب ، الان BF Asup Void Clean رو دارم
ما اومدیم رو این بازی شرط بندی کردیم ، حالا که بازی کنسل شده این آیتمام چی شدن ؟؟؟
![]()
به قسمت my bets برین . اگه کامل شرط بندی رو انجام داده باشین ، سمت راست صفحه آیتم هایی که برگردونده شده ( به علت لغو بازی ) نوشته شده . روش کلیک میکنی میزنی request returns بعدش هم بهت استیم آفر میده قبول میکنی آیتمت برمیگردهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote![]()
I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough
[DR.[mmL (06-01-2014)
آره دیگه خلاصه ... ان شدیم رفتش.
اعتیاد به bet این چیزا رو هم داره ، ادد لیستم زمانی که من اطلاع داشتم ایتمش به 400 کی میرسید الان یه rare هم نداره روزی 100 $ از دست میداد ، درسته ممکنه شانست خوب باشه 100 $ یهو گیرت بیاد ولی در کل به اعتیادش و حساسیتش و اعصاب خوردیش نمیرزه
فک کنم این Bet ایراد شرعی داره درسته؟
کلا از لحاظ شرع هر جیز که موجب شادیه مردم است با رویه ی درسته زندگی تداخل داره :دیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
HiDDeN (06-03-2014)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©