جالبه من توی دوتا 1 فول لگ بودم ولی توی دوتا 2 کوچکترین لگی ندارم !!!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
دلیلش معلوم نیس !!!
جالبه من توی دوتا 1 فول لگ بودم ولی توی دوتا 2 کوچکترین لگی ندارم !!!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
دلیلش معلوم نیس !!!
کی گفته قراره ریبورن آپدیت اجباری بشه ؟
لطفا یه نفر مدرک بده
یه ادم بی شعور به نام Valve . تو اپدیتشون نوشته بودن .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اتفاقا به نظر من اپدیتی مثل این واقعا نیاز بود.
منو بازی که خیلی خوب شده و از همه بهتر میتونید خـــــــیلی راحت lobby های custom map پیدا کنید.
مشکل افت فریمی که من داشتم هم کاملا حل شده و توی این 15-20 تا مچی که رفتم کوچک ترین lag ی رو حس نکردم.
ولی حجمش یکم زیادی زیاده![]()
gg dota 2 reborn
با مکافاتی بشین ردیف کن این reborn رو ، شب هم باهاش کار کن بعد صبح بیای یه دست بزنی ببینی چطوره ، یهو ارور بده که اصلا reborn نیست و باید دانلود کنی . مسخره بازیه
Deadking (08-22-2015)
من از یکی شنیدم این اصلا قرار نیست اجباری بشه چون dlc هست
اما مگه قرار نیست وقتی از بتا در اومد اجباری بشه ؟؟
always blame suppourter
add me if u like :225897970
D:
Deadking (08-22-2015)
یعنی عمرا اگه دانلود این ریبورن اجباری شه !!!
البته شنیدم ریبورن مصرف سی پی یو ( CPU Usage ) کمتری داره, احتمالا برای همون بگیرمش ....
خیلی وقته Ti 5 تموم شده ولی همونطور که میبینید خبری از اجباری شدن ریبورن نیس
Lone Star (08-22-2015)
دقیقا منم برداشتمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ولی هی واسه کاستوم مپ هاش اپدیت میده امروز اومدم دیدم 110 مگ اپ داده واسش
اونو چطوری باید برداشت؟
The enemy of my enemy is my Friend
UnHoLy666 (08-22-2015)
اونا توسط Workshop اپدیت میشه ولی تیکشو برداری کل workshop پاک میشه.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©