مرسی یه سوال دیگه،تابلوی رعایت حق تقدم مگه جز تابلو های بازدارنده یا انتظامی نیست؟ افسر گفت باید بنویسید هشدار دهنده
مرسی یه سوال دیگه،تابلوی رعایت حق تقدم مگه جز تابلو های بازدارنده یا انتظامی نیست؟ افسر گفت باید بنویسید هشدار دهنده
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
Master و Mr.Legendry پست دادن!
The End is near
im just kidding xD
سلام دوستان
بعد از حدودا 1 سال بازگشتم به صحنه دوتا
ممنون از دوستانی که جویای حال ما بودند
کودکی می بینی رفته از کاج بلندی بالا، جوجه بردارد از لانه ی نور !و از او می پرسی...
In War No One Fights Alone
[̲̅N][̲̅e][̲̅d][̲̅r][̲̅a][̲̅W]
حس خیلی خوب...
WardeN (07-12-2016)
سلام خوش اومدی:دی کجا بودی رفیقThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
WardeN (07-12-2016)
Hey Yo !This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Welcome Back
We are both Bald
WardeN (07-12-2016)
دوستان امتحان رو 30 شدم :دی
bayani (07-12-2016)
مخلصیم هیچ جا همین تو خونه بودمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
TnxThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
??!But... Who is Bald
ویرایش توسط WardeN : 07-12-2016 در ساعت 06:46 PM
کودکی می بینی رفته از کاج بلندی بالا، جوجه بردارد از لانه ی نور !و از او می پرسی...
In War No One Fights Alone
[̲̅N][̲̅e][̲̅d][̲̅r][̲̅a][̲̅W]
You just changed your Avatar dude ...This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
WardeN (07-13-2016)
جا داره یه تشکری کنم از محسن چاوشی که با گوش دادن یه تِ رَ ک ازش گرفتارش شدم...
از دیروز تا الان 1000 بار اهنگ امیر بی گزندش ریپلی شده
تو این سبک چی خونده دگ؟
واسه کشف دنیای جدید،صادرات قهوه/زنده باد،یاد آمریکایی های مادر قح.به
زنده باد،صداقت/این واسه مصدق/تقدیم به شاهنشاه بیسواد /تقدیم به مدرس
تقدیم به پول نفت/تقدیم به عرب فقیر/تقدیم به پرچمای سوخته ی دیکتاتور کبیر
اسمشو نگیم...بیاید اسمشو نگیم/از ترس پشت میله جلو میله ها نریم...
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©