0.00 اصلا تا حالا 1 سنت هم به والو ندادم و نمیدم و نخواهم داد در ضمن بهتره بحث رو ببریم توی بیا تو چه حسی داری چون اینجا مربوط به بخش مطالب جالبه
0.00 اصلا تا حالا 1 سنت هم به والو ندادم و نمیدم و نخواهم داد در ضمن بهتره بحث رو ببریم توی بیا تو چه حسی داری چون اینجا مربوط به بخش مطالب جالبه
منم 0.0 دارم اما اگه خدا بخواد و این مشکل چرتی که گفته یکی با اکانت شما لاگین شده ( والا آیپیم عوض نشده steam guard هم دارم اون هیچی نگفته ) حل بشه منم یه 45$ ای فک کنم گیرم بیاد شایدم 40$
فرداشب میرم تهران ... دانشگاه شروع میشه
دلم برا دوتا تنگ میشه
53$
"I'm the beast of bedtime tales."
من یک دهم اینو دارمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
عزیزم refresh orb ببند استفاده کن تابستون از اول شروع میشه واقعا اینارو باید بهتون نشون داد؟ ،Nooob به سلامت یه مدت از دست cyka storm راحت میشی در کل موفق باشی اینا واقعیت زندگیه نه بیکاری ما...آرزوی ما اینه که سال تحصیلی برات زود تر بگذره(octarian استفاده کن ) تو درسات pro بشی(موقع درس خوندن moonshard ببند) سربلند بشی(Winrate 100% بشه)دلتم برا دوتا موقع دانشگاه تنگ نشه(monkey king bar بار ببندی حله دیگه میس نمیزنی)This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ویرایش توسط Fery : 09-15-2016 در ساعت 02:24 AM
''iMM (09-15-2016),dark druid (09-15-2016),erebor (09-15-2016),IR_Sepehr (09-15-2016),samdeloges (09-15-2016)
ترجیح میدم بیکار باشم و بازی کنم اما دوباره برنگردم دانشگاه و به یک سری افراد بگم استاد که تو عمرش یه کار مثبت توی رشته خودش انجام نداده و هنوز توی خونه اجاره ای و با پراید میاد دانشگاه و اما ادعاش بسیار بالاست که در حد نخبه خودشو میدونه
نقل و قول نکنید این نظر شخصیه شاید دانشگاه شما واقعا سر باشه
ATER (09-15-2016),IR_Sepehr (09-15-2016),Rango!r (09-15-2016),samdeloges (09-15-2016)
سخت ترین کار این توی اوج سختی به امدن روز های خوب امید داشته باشی مخصوصا زمانی که همش پشت هم بد میاری.
درمورد بازی حرف نمیزنم زندگی رو دارم میگم.......
I'm living in limbo
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
IR_Sepehr (09-15-2016),TheNiGhTwOLFs (09-15-2016)
Match 2645632614 - Overview - DOTABUFF - Dota 2 Stats
Hard life riki
از مین یک رفتم تو جنگل Dire پا لجیون واستادم بنده خدا دوبار توسط کریپ جنگل(اتک آخر رو کریپ جنگل ks کرد) و برو بچ تیم نابود شد ولی حاضر نشد وارد بزاره:/ حاضرم نشد بره لن:/ هیچی دیگه منم همینجوری وامیستادم XP میدزدیدم
بدون لست هیت ابیسال و دیفیوز اوردم (دوتا دفیوز بسته بودم )یکیشو فروختم بوت تراول هم گرفتم.در کل هروقت هیرو جانگلر روبروتون افتاد ریکی میتونه بهترین گزینه باشه(توی رنک رو نمیدونم ولی توی پاب اینطوره)
یکی بگهcykaینی جی
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©