این لول ها توی Repo*rn چقدر چرته از لول 46 با یک بازی شدم 52
این لول ها توی Repo*rn چقدر چرته از لول 46 با یک بازی شدم 52
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
دوستان من به یکی نیاط دارم باهاش بازی کنم.کسی نیست جدا؟جدا من انقدر هم وضعم خراب نیست.
چرا قسمت lan games بیشتر بازی ها نیستن؟
تازه left 4dead 2 نصب کردم ولی آیکنش تو قسمت لن گیم نیست
چه کنم؟
خوب لاید lan نیست . اطلاعات کافی ندارم راهنماییت کنم خواستم یه چی گفته باشمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough
:incomprehensionplz::incomprehensionplz:This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
:butbutplz:
با مسئولان رسیدگی کننده این کشور نسبتی داری ؟
منظورتون گارنا هست دیگه؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
تا جایی که یادمه باید از سمت چپ بازی رو انتخاب میکردی بعد میرفتی توی Room lfd2
ویرایش توسط UnHoLy666 : 12-12-2015 در ساعت 08:55 PM
گارنا این بازیا رو حذف کرده چون کسی توشون پلی نمی داد.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
دانلود آهنگ کلاغ رو سیاه - محسن چاوشی
تسلیت میگم
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
ویرایش / متن :
♫♫ تو دل یه مزرعه یه کلاغ رو سیــــــــــاه ----------- هوایی شده بره پابــــــــــــــوس امام رضا
اما هی فکر میکنه اونجا جای کفتراســـــــت ----------- آخه من کجا برم یه کلـــاغ که رو سیاست
من که توی سیاهیا از همه رو سیا تــــــــرم ----------- میون اون کبوتـــــــــــــــرا با چه رویی بپرم
تو همین فکرا بودش کلاغ عاشـــــــــــــق ما ----------- یه دلش میگفت برو یه دلش میگفت بمون
که یه هو صدایی گفت تو نترس و راهی شو ----------- به سیاهـــــــــــی فکر نکن تویه زائری برو
من که توی سیاهیا از همه رو ســــــــیا ترم ----------- مــــــــیون اون کبوترا با چه رویی بپرم ♫♫
ویرایش توسط ''iMM : 12-12-2015 در ساعت 10:08 PM
واقعا این LP خیلی اذیت میکنه دیروز اینترنت حجمش وسط بازی تموم بن شدم 2 بازیه تموم نمیشه!! تا میرسیم میخوایم بازیو جمع کنیم همشون leave میدن بازی حساب نمیشه از بن ها کم نمیشه هم یه چیزی یاد گرفتن بدتر از فید دادن قدیمه... یکیشون از خود گذشتگی میکنه لیو میده بقیه هم میرن دنبالش که از بن های ما کم نشه!
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Valve دیگه گ**** ترین کمپانی دنیا که اصلا به پلیر ها اهمیت نمیده.
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©