نرم افزار ؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
نرم افزار ؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
چطوری استفاده کردی ، و بن نشدی ؟ دو جمله جداس !This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ویرایش توسط dark druid : 09-04-2016 در ساعت 10:29 PM
eBlur AI این نرم افزارThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بن نمیشی که چه ربطی به بن داره ؟ vac یه برنامست که مموری کامپیوتر ( برنامه های در حال اجرا ) یا برنامه هایی که ب ا بازی شما کار میکنند رو چک میکنه ولی این برنامه از سیستم عکس گرفتن از صفحه بازی اطلاعات رو تجزیه و تحلیل میکنه ربطی نداره
دوستان به نظر من استفاده نکنید بهتره
My steam id : crystal_siamak
Friend id : 270780248
دانلودش کردم برا من زده دانلود د نیوست ورژن خیلی طول میکشه
واسه منمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
"I'm the beast of bedtime tales."
طول میکشه برا منم طول کشید ولی بالاخره دانلود شد
وقتی دانلودش میکنی یهورژن جدید خودش دانلود میکنه تو Setting تنظیمات آموزشی یا اینکه کوچت صداش چطور باشه انجام میدیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اگه بخوای وصل بشی به دوتا با این نرم افزار ،اول یه فایلی به نام gamestate_integration_feedless رو توی پوشه Dota ---> Cfg میریزی(از محل نصب نرم افزاره(اسمش Feedless ))
بعد میری تو بازی تنظیمات Video حالت صفحه رو روی Borderless window تنظیم میکنی بعد میری تو بازی و فایند مچ میکنی
وقتی بازی اومد موقع پیک کردن باید یه صفحه ای که عکس هیرو هاست توش ظاهر بشه
راستی نرم افزارو قبل بازی کردن باید اجرا کنی
نکته خوبش فقط میشه گفت مربوط به پیک کردنه .
قدرت جالبی که داره اینه که پیش بینی میکنه در یک شرایط مساوی با توجه به هم تیمیات آیا با پیکایی که دادین میبازین یا نه و نشون میده تو Mid game early game یا late game چقدر شانس بردن دارین.
برای Ranked فکر کنم خوب باشه(البته رنک بالا نه رنکی که ما توش هستیم)
چرا اینقدر دانلود نیو ورژنش طول میکشه ؟
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©