یک سوال داشتم میخواستم بدونم جطوری میشه در Tournoment ها شرکت کرد؟ Torunoment خارجی از این های که تیکت میاد می خوام با تیمم شرکت کنم
یک سوال داشتم میخواستم بدونم جطوری میشه در Tournoment ها شرکت کرد؟ Torunoment خارجی از این های که تیکت میاد می خوام با تیمم شرکت کنم
من که همیشه پینگم دور و بر 250 بود امروز صبح در کمال نا باوری به 130 رسید ! کلی خوشحال شدیم و پیش خودمون گفتیم دیگه مشکل دیلی حل شد . . .
از ساعت 3-4 بعد از ظهر پینگ به طرز هولناکی دیگه از 350 پایین نمیاد :d فکر کنم مخابرات خواسته یه آبی قبل از مردن بهمون بده ...
I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough
باید بری تیمت رو توی سایت های joindota یا gusogamers ثبت کنی از اونجا ثبت نام کنیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Because you cant understand something
dose not make it WRONG
A_W_Z_2 (05-22-2014)
سلام دوستان....این چند روزه میخوام دوتا 2 بازی کنم پینگم که صدو خورده ای ولی پاکت لوز بالای 10 درصد دارم چن ثانیه صفر میشه دوباره بالا میره تا 39 درصد هم رفته بود...بازی طوری میشه که انگار کامپیوترم بازی رو نمیکشه انگار شما دم به دیقه دارین بلینک میکنین!!!تیکه تیکه میشه داره میره رو اصابم...این پاکت لوز به چه دلیل بالا میره و چی کار باید کرد؟؟
سلام به همه دوستان من2تا بازی زدم دوتاشم بردیم ولی هیچ پوینتی بهم اضاف نشد در ضمن وقتی هم متچ میشم رفتم تو بازی یه ارور میده که منم okمیزنم در ضمن زمانی که داره متچ میشه اولاش finding matchام سب بئد ولی الان قرمز شده لطفا یکی جواب بده
با تشکر امین
شما ریپورت شدی و Low Priority دریافت کردی به یکی از دلایل زیر :This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
خراب کردن بازی شامل : ری...ن به بازی و امثال این حرکات
AFK کردن
Leave دادن از بازی
و الا آخر
تنها راهش اینکه تعداد بازی هایی که نوشته باید در قسمتFind mathch بازی کنید رو بازی کنید تا تمام شه
Reza Y (05-27-2014)
سلام دوستان چند تا سوال داشتم
1- ulti هیروی Nature's Prophet چطوری عمل میکنه همرو میزنه ولی یونیت تارگتیه و مثل zues که اونم به همه دمیچ میزنه نیست
2-ulti هیرو Tusk چطوری دمیچ میزنه ؟ اخه دیدم یه بار میزنه انگار نه انگار یه باز میزنه یارو درجا دفن میشه
3-ulti هیرو Shadow Demon چطوری دمیج میزنه ؟
1 - به طور شانسی تو زمین میچرخه و دمیج میده ( کریپ - جنگل - هیرو )This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
2 - فکر کنم 4x کریتیکال میزنه . یعنی بستگی به دمیجی که دارین داره . هرچی بیشتر باشه قوی تره
3- یه پورج رو حریف میزاره که اسلو میکنه و دمیج میده . روش خاصی نداره .
I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough
AmirMahmood (05-28-2014)
خیلی ممنون از شما ولی چطوری باید بازی کنمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
با سلام .
یه سوال در مورد شرط بندی یا همون bet تو سایت dota 2 lounge داشتم . میخواستم بدونم مقدار جایزه ای که برمیگردونه بر اساس rarity آیتم یعنی ( common - uncommon - rare - mythical - legendry - ancient - immortal ) هست یا بر اساس قیمتشون تو مارکت . چون چند بار آیتم های خیلی با ارزش مثل stache رو دیدم که تو شرط بندی گذاشته بودن .
کسی اطلاع داره جواب بده ممنون میشم .
Reza Y (05-31-2014)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©